TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 30TH ANNIVERSARY SPECIAL Mε Eastman Kαι Laird!

3662751-unnamedOι Kevin Eastman και Peter Laird αυτoεξέδωσαν το πρώτο TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES comic το 1984 και, 30 χρόνια αργότερα, η IDW θα κυκλοφορήσει ένα επετειακό τεύχος των 30 χρόνων από την γέννηση των ηρώων, με εξώφυλλο εξαιρετικά φιλοτεχνημένο από τους Eastman και Laird.

To εξώφυλλο δε σηματοδοτεί απλά την σημασία των δημιουργών ενός σημαντικού και δημοφιλούς multimedia franchise, αλλά και την πρώτη δουλειά που κάνουν μαζί εδώ και πολύ καιρό, έχοντας διαλέξει ξεχωριστούς καλλιτεχνικούς δρόμους τα τελευταία 20 χρόνια.

“Ο Peter και εγώ έχουμε μια σχέση την οποία θα μπορούσες να παρομοιάσεις με αυτήν ενός παντρεμένου ζευγαριού για 30 χρόνια… Με τον έναν χωρίς τον άλλον δεν θα υπήρχαν οι ΤΜΝΤ και μπορώ να ομολογήσω ωμά πως ο Peter είναι ο coolest δημιουργός που είχα ποτέ την καλή τύχη να συνεργαστώ, να γνωρίζω και να φωνάζω φίλο.” – Kevin Eastman

To 48σέλιδο TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 30TH ANNIVERSARY SPECIAL είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο στην τιμή των $7.99. Οι Tom Waltz, Gary Carlson, Jim Lawson, Chris Allan and Dan Duncan συμμετέχουν επίσης και θα υπάρχει και ένα εξώφυλλο των Bisley, Eastman και Ryan Brown.