COMICDOM FAN AWARD: Δείξε Την Αγάπη Σου!

CA_2014_Logo_ColorΓια όσους αγαπούν τα comics, η γιορτή της Άνοιξης δεν είναι άλλη από το COMICDOM CON ATHENS. Έτσι και φέτος στις 4, 5 και 6 Απριλίου θα μαζευτούμε όλη στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση για το COMICDOM CON ATHENS 2014.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος αυτή η γιορτή των comics θα κλείσει με τα COMICDOM AWARDS, τα μοναδικά βραβεία της ελληνικής σκηνής comics, σε μια φαντασμαγορική τελετή την Κυριακή το βράδυ.

Στα πρώτα τους βήματα, τα COMICDOM AWARDS απονέμονταν με βάση την ψήφο του κοινού. Από το 2010, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς τις αποφάσεις παίρνει μια ομάδα Ακαδημαϊκών, η οποία αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο και που έχουν με το έργο τους διακριθεί. 

CA_Character_ColorΘα ήταν, όμως, άδικο και άκαρδο από τη μεριά μας να μην ακούμε και τη γνώμη ενός σημαντικού κριτή: του ίδιου του κοινού! Γι’ αυτό και ένα από τα βραβεία της βραδιάς απονέμεται από όλους εσάς, που με την ψήφο σας αναδεικνύετε την αγαπημένη σας δουλειά για τη χρονιά που μας πέρασε.

Μη διστάζεις λεπτό και ψήφισε το καλύτερο ελληνικό comic, self-published comic ακόμη και webcomic Έλληνα δημιουργού, για τη χρονιά που πέρασε και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στην τελετή απονομής των βραβείων, λίγο πριν την ολοκλήρωση του COMICDOM CON ATHENS 2014.

Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο site των COMICDOM AWARDS μέχρι τις 21 Μαρτίου και να αφήσεις την ψήφο σου εδώ!

Γιατί η ψήφος σου έχει αξία!

Σας υπενθυμίζουμε πως όποιος το επιθυμεί και ικανοποιεί τις προυποθέσεις προλαβαίνει να γίνει Ακαδημαϊκός και να συμμετέχει στις διαδικασίες. Δες εδώ.