Comicdom Cosplay: Διαγωνισμός Kryolan

special effectΕλάχιστοι cosplayers δεν ξέρουν την εταιρία Kryolan, τα προϊόντα της και το κατάστημά της στην Αθήνα (Παπαδιαμαντοπούλου 22, Αθήνα, κοντά στη στάση του μετρό “Μέγαρο Μουσικής”). Ένα καλό cosplay, άλλωστε, απαιτεί και επαγγελματικού επιπέδου προϊόντα make up και, για τους πιο προχωρημένους, μακιγιάζ ειδικών εφέ. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές και η πλειονότητα των make up artists.

Για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε για το Comicdom Cosplay την συνεργασία μας με την Kryolan Hellas και, μάλιστα, με διπλό “χτύπημα”. Αναλυτικότερα:

1) Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν έκπτωση 25% σε ΟΛΕΣ τις αγορές τους από το κατάστημα της Kryolan Hellas, από σήμερα και μέχρι την μέρα του διαγωνισμού!

2) Η Kryolan Hellas προσφέρει ένα δωρεάν σεμινάριο, την Τετάρτη 26 Μαρτίου, 14:00-18:00 (update: το σεμινάριο μεταφέρθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου, 15:00-19:00) για 6 τυχερούς στο χώρο της, ώστε να τους βοηθήσει να τελειοποιήσουν τις τεχνικές μακιγιάζ για το Comicdom Cosplay (και εκτός αυτού, φυσικά!).

1010228_675951089114814_590797257_nΠώς μπορείς να κερδίσεις μια από τις πολυπόθητες θέσεις στο σεμινάριο;

Μα φυσικά, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό!

Στείλε μας ένα email μέχρι τις 23 Μαρτίου στην διεύθυνση cosplay@comicdom-con.gr, με την λέξη “Kryolan” ως θέμα. Σε αυτό βάλε ως συνημμένο μια εικόνα, στην οποία να αντιπαραβάλλονται δύο φωτογραφίες από το καλύτερο μακιγιάζ που έχεις κάνει ποτέ για cosplay (είτε στον εαυτό σου είτε σε κάποιον άλλο). Η μια “φωτογραφία πρέπει να δείχνει το “πριν” (χωρίς καθόλου μακιγιάζ) και η άλλη το “μετά”. Στο e-mail μας γράφεις το ονοματεπώνυμό σου, το κινητό, το email σου, τον χαρακτήρα που έχεις κάνεις cosplay, το anime/manga/videogame/ταινία/σειρά/κτλ., από το οποίο προέρχεται και το όνομα του “μοντέλου” σου, αν δεν έχεις κάνει το μακιγιάζ στον εαυτό σου.

Όλες οι φωτογραφίες θα υποβληθούν στην διοίκηση της Kryolan για έγκριση και όσες περάσουν στην δεύτερη φάση θα ανέβουν στην σελίδα του Comicdom στο Facebook. Οι έξι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes (επί των φωτογραφιών του άλμπουμ) μέχρι τις 24 Μαρτίου, στις 23:59, θα κερδίσουν!

Και αν θέλετε να μαθαίνετε όλα τα νεότερα για σεμινάρια μακιγιάζ και τις δράσεις της Kryolan Hellas, κάντε like στη σελίδα της στο Facebook.

KRYOLAN-Logo-neu-Pantone wei§ auf schwarz-Maske gro§