Ενήλικο Sci-Fi / Dark Fantasy Και Παιδικό Cartoon Στο CCA2014

Μέρα με τη μέρα, αποκαλύπτεται το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2014: Η Jemma Press παρουσιάζει το επερχόμενο one-shot KIM NEWMAN’S ÜBERMENSCH, βασισμένο στο τολμηρό, αξεπέραστο διήγημα του Kim Newman, ενώ οι μικροί μας φίλοι συναντούν τον Φινέα και τον Φερμπ σε μία περιπέτεια με τους Σούπερ Ήρωες της Marvel!

Παρουσίαση: Kim Newman’s Übermensch

Σάββατο 5/4, 19:00 – 20:00, Seminar Room 4ος όροφος

O σεναριογράφος Αβραάμ Κάουα και ο σχεδιαστής Βαγγέλης Ματζίρης, παρουσιάζουν το επερχόμενο one-shot KIM NEWMAN’S ÜBERMENSCH, βασισμένο στο τολμηρό, αξεπέραστο διήγημα του μετρ του dark fantasy και της επιστημονικής φαντασίας, Kim Newman, που θα κυκλοφορήσει από την JEMMA PRESS.

ubermensch2

Phineas And Ferb: Mission Marvel

Σάββατο 5/4, 13:00 – 14:00, Φουαγιέ

Το Ντάνβιλ κινδυνεύει! Ο Φινέας και ο Φερμπ καλούν τους Σούπερ Ήρωες της Marvel, SPIDER-MAN, IRON MAN, ΘΟΡ και ΧΑΛΚ, για να το σώσουν! Αλλά οι ήρωες έχουν χάσει όλες τις υπερδυνάμεις τους, εξαιtίας του Δρ. Ντουφενσμιρτς. Στο μεταξύ, εμφανίζονται και οι κακοί της Marvel (ΡΕΝΤ ΣΚΑΛ, ΜΟΝΤΟΚ, ΒΕΝΟΜ και ΓΟΥΙΠΛΑΣ), για να αποτελειώσουν τους αποδυναμωμένους ήρωες και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του Δρ. Ντουφ. για να προκαλέσουν τελειωτικό χάος!

Με όπλα την εξυπνάδα τους, τον ηρωισμό τους, αλλά ένα μυστηριώδες μασκοφόρο Πλατύποδα, o Φινέας και ο Φερμπ και οι ήρωές μας, θα συνεργαστούν για να κερδίσουν το κακό και να γλιτώσουν τον κόσμο από καταστροφή!

Σκηνοθεσία: Robert Hughes, Sue Perrotto
Έτος παραγωγής: 2013
Διάρκεια: 45 λεπτά
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωτισμένο)

Η προβολή της ταινίας είναι προσφορά του Disney XD.

128907_0013