Comicdom Cosplay: Κριτές, Party, Live Stream & Αλλαγή Στο Διαγωνισμό Kryolan!

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Comicdom Con Athens 2014, ήρθε η ώρα για μια ακόμα ανακοίνωση σχετικά με το Comicdom Cosplay, σχετικά με την κριτική επιτροπή, το after party και το live streaming του διαγωνισμού, καθώς και το διαγωνισμό του Comicdom Cosplay και της Kryolan.

  • Κριτές

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τα μέλη της φετινής κριτικής επιτροπή του Comicdom Cosplay:


Γιώργος & Ρούλης Αλαχούζος, θρύλοι των special effects
Ελίνα Αναγνωστάκου, 1η νικήτρια ατομικού στο Comicdom Cosplay 2013
Salameh Nabil, make up artist – Kryolan
Ήρα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Πολιτιστικών Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Μυρτώ Τσελέντη, Μέλος του Comicdom

  • Comicdom Cosplay After Party

afisaparty2014Φυσικά, το τέλος του διαγωνισμού δεν σηματοδοτεί και το τέλος της βραδιάς.
Έχουμε καλομάθει, βλέπετε, να έχουμε και ένα σούπερ πάρτι για να συγχαρούμε τους νικητές από κοντά, να τα πούμε με όλους τους cosplayers, διαγωνιζόμενους ή μη, και fans των anime, manga, comics και της pop culture γενικότερα. Και φέτος βάλαμε στόχο να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία, οπότε αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με το αγαπημένο μας Greek Otaku Radio!

Οι DJs του GO RADIO ανέλαβαν να γεμίσουν την βραδιά με anime ost, comic & film music, pop, rock, J-Rock και video games themes! Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο καφέ μπαρ ΟΣΤΡΙΑ (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6, Εξάρχεια) και θα αρχίσει στις 22:00.

  • Livestream

Κάθε χρόνο, η μάχη για μια πρόσκληση κοινού για το Comicdom Cosplay είναι σκληρή και πάντα υπάρχουν κάποιοι που μένουν παραπονεμένοι. Αν είστε από αυτούς που τους πήρε ο ύπνος, έπεσαν σε κίνηση στον δρόμο για την Ελληνοαμερικανική Ένωση ή ξεχάστηκαν, πίνοντας καφέ με φίλους, και όταν πια έφτασαν στην γραμματεία του Comicdom Con Athens όλες οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί, μπορείτε να πάτε από τις 19:30 στο καφέ μπαρ ΟΣΤΡΙΑ (Θεμιστοκλέους 65 & Οικονόμου 6, Εξάρχεια), όπου θα υπάρχει live αναμετάδοση του διαγωνισμού. Και δεν θα χρειαστεί καν να κουνηθείτε από την θέση σας για το after party! Aν κατοικείτε εκτός Αθηνών και δε μπορείτε να είστε κοντά μας για την μοναδική αυτή ετήσια γιορτή του cosplay, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσω live stream το Comicdom Cosplay 2014 μέσω link που θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό.

  • Παράταση διαγωνισμού Kryolan και αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του σεμιναρίου

DSCN0679Φωνές διαμαρτυρίας εισακούστηκαν! Το βραβείο του διαγωνισμού Comicdom Cosplay- Kryolan Hellas, η δωρεάν συμμετοχή σε ένα σεμινάριο μακιγιάζ για cosplay και ειδικά εφέ ήταν προγραμματισμένο για καθημερινή μεσημέρι. Πολλοί επικοινώνησαν, δηλώνοντας ότι η ώρα και η ημέρα ήταν απαγορευτική για την συμμετοχή τους, λόγω μαθημάτων, δουλειάς κτλ.. Οπότε, σε συνεννόηση με τον συνδιοργανωτή του διαγωνισμού, αποφασίσαμε το σεμινάριο να πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 29 Μαρτίου, 15:00-19:00.

Για να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε μια θέση στο σεμινάριο στείλε μας ένα email μέχρι τις 23 Μαρτίου, 23:59 στην διεύθυνση cosplay@comicdom-con.gr με την λέξη “Kryolan” ως θέμα. Σε αυτό βάλtε ως συνημμένο 1 (μια) εικόνα στην οποία να αντιπαραβάλλονται 2 φωτογραφίες από το καλύτερο μακιγιάζ που έχετε κάνει ποτέ για cosplay (είτε στον εαυτό σας είτε σε κάποιον άλλο). Η μια φωτογραφία να δείχνει το “πριν” (χωρίς καθόλου μακιγιάζ) και η άλλη το “μετά”. Στο email γράφετε το ονοματεπώνυμό , το κινητό, το email , τον χαρακτήρα που έχετε κάνεις cosplay, το anime/manga/videogame/ταινία/σειρά/κτλ., από το οποίο προέρχεται και το όνομα του “μοντέλου”, αν δεν έχετε κάνει το μακιγιάζ στον εαυτό σας.

Στην συνέχεια οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην σελίδα του Comicdom στο facebook και οι έξι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes μέχρι τις 27 Μαρτίου θα κερδίσουν από μια θέση στο σεμινάριο αυτό.