Εν Αιθρία 5 Στην Τελική Ευθεία… Με Events!

DSC08094Αυτό το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου, η έκθεση comics και εικονογράφησης Εν Αιθρία 5 ολοκληρώνεται, και για όσους δεν καταφέρατε ακόμη να περάσετε, αλλά και για εσάς που θέλετε να την ξαναδείτε, σας δίνουμε δύο επιπλέον λόγους να το κάνετε!

Το Σάββατο, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καλλιτέχνες που συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση, θα βρίσκονται στο The Box, σχεδιάζοντας και υπογράφοντας αντίτυπα του καταλόγου, ο οποίος ειδικά για το event, θα διατίθεται με έκπτωση!

Από τις 5 έως και τις 7 το απόγευμα, ο Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, ο Ορέστης Καρέλης, ο Γιώργος Κομιώτης, η Λένα, ο Κώστας Σκλαβενίτης και o Γαβριήλ Τομπαλίδης.

Από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ, ο Μιχάλης Διαλυνάς, η Βάλια Καπάδαη, ο Νίκος Κούτσης, ο Χρήστος Μαρτίνης, ο Παύλος Παυλίδης, και ο Γιώργος Τσιαμάντας.

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εν Αιθρία, Γαβριήλ Τομπαλίδης, θα σας ξεναγήσει στο παρελθόν και το παρόν της έκθεσης που έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα τα σημαντικότερα ονόματα των ελληνικών comics. Μάθετε πώς ξεκίνησαν όλα, ποιοι καλλιτέχνες έκαναν το ντεμπούτο τους στην Εν Αιθρία, και τι σχέδια υπάρχουν για το μέλλον της έκθεσης.

Όλοι όσοι παραβρεθούν, μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα original έργο του καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Εν Αιθρία 5, ο πολυχώρος ΤΗΕ ΒΟΧ θα φιλοξενήσει από τις 19 έως και τις 30 Μαρτίου comics και εικονογραφήσεις από τους Σπύρο Ευάγγελο Αρμένη, Σπύρο Δερβενιώτη, Μιχάλη Διαλυνά, Τριαντάφυλλο Ελευθερίου, Τάσο Ζαφειριάδη, Αποστόλη Ιωάννου, Γιάννη Καλαϊτζή, Γιώργο Καμπάδαη, Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Ορέστη Καρέλη και Λένα, Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Χρήστο Μαρτίνη, Γιώργο Κομιώτη και Harry Saxon, Ευγενία Κουμάκη, Μάνο Λαγουβάρδο, Άρη Λάμπο, Λευτέρη Μαυρογιάννη, Γιώργο Μελισσαρόπουλο, Νίκο Μηλιώρη, Αλέξια Οθωναίου, Τάσο Παπαϊωάννου, Παύλο Παυλίδη, Γιάννη Ρουμπούλια, Κωνσταντίνο Σκλαβενίτη, Soloup, Κωστή Τζωρτζακάκη, Τόμεκ, Γαβριήλ Τομπαλίδη, Ευγένιο Τριβιζά και Νίκο Κούτση, Γιώργο Τσιαμάντα και Πέτρο Χριστούλια.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του καταλόγου θα διατεθούν ώστε να καταστεί βιώσιμη η συνέχειά του, με στόχο, κάθε επόμενη Εν Αιθρία, να αποτελεί την ετήσια χαρτογράφηση μιας ακμαίας και δημιουργικής ελληνικής σκηνής comics.

Η έκθεση φιλοξενήθηκε αρχικά στην Ίσπρα της Ιταλίας, στις 19 Μαρτίου, μεταφέρθηκε στον πολυχώρο THE BOX στην Αθήνα και στη συνέχεια αναμένεται να συνεχίσει το ταξίδι της ανά τον κόσμο.

logo_en_ethria_grεν αιθρία 5
έκθεση comics & εικονογράφησης

19-30 Μαρτίου @ ΤΗΕ ΒΟΧ
(Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη)

Εγκαίνια: Τετάρτη 19 Μαρτίου, 7 μ.μ.

Καθημερινά 5-9 μ.μ., Σάββατο + Κυριακή 1-9 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: Comicdom Press

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Έκθεσης: Γαβριήλ Τομπαλίδης

Επιμέλεια Έκθεσης: Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης

Αρχισυνταξία Καταλόγου – Γραφείο Τύπου: Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου

Επιμέλεια Κειμένων – Μεταφράσεων: Δημήτρης Σακαρίδης

Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία: Λήδα Τσενέ