O Batman Γιορτάζει τα 75α Γενέθλιά Του

Batman75_logo_NEWO Batman γιορτάζει αισίως τα 75 του χρόνια, και η DC Comics ανακοίνωσε μια πλειάδα εορταστικών πραγμάτων που αφορούν τον μεγαλύτερο ίσως ήρωα της, ανάμεσα στα οποία είναι και το logo δεξιά, μια νέα special art gallery επικεντρωμένη στο νέο παιχνίδι BATMAN: ARKHAM KNIGHT, νέα animated shorts, την “Batman Day” και άλλα πολλά.

Η “Cape/Cowl/Create” έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Comic-Con Ιnternational: San Diego τον Ιούλιο του 2014 με συγχρονους καλλιτέχνες να ζωγραφίζουν πάνω σε ένα “cape and cowl” σχεδιασμένο από τον Asher Lavine και βασισμένο στην batsuit από το ΒΑΤΜΑΝ: ARKHAM KNIGHT.

Δύο animated features βασισμένα στον Batman θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι, με το SON OF BATMAN στις 6 Μαϊου, 2014 και το ASSAULT ON ARKHAM αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Επιπροσθέτως, δύο animated shorts θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο του 2014, ένα θα είναι του Bruce Timm, κάτι ίσως σαν το περσινό Superman-through-the-years που έκανε για τα 75α γενέθλια του και το άλλο θα είναι του Darwyn Cooke βασισμένο στη Batman Beyond εκδοχή του χαρακτήρα.

Η “Batman Day” θα είναι μέσα στον Ιούλιο, την Τετάρτη 23, και η DC σε συνεργασία με comic retailers, book stores και βιβλιοθήκες θα διανείμει ένα free Batman comic χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για νέο υλικό ή για ανατυπώσεις.

Τέλος, η DC θα κυκλοφορήσει ένα εβδομαδιαίο Batman τίτλο ονόματι Batman Eternal.