Νέες Κυκλοφορίες Της Giganto Στο CCA2014

Η Giganto Books, πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, θα βρίσκεται και φέτος στο Comicdom Con Athens, και ως είθισται έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει. Μάθετε λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου.

melody_coverMelody
Ηλίας Κυριαζής
68 σελίδες, €12
300 υπογεγραμμένα & αριθμημένα αντίτυπα
Διαστάσεις (ΠxΥ): 23×17 cm
ISBN: 978-960-6807-18-3

Η μελωδία των Θεών, το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών σύμφωνα με το μύθο, πέφτει σε ανθρώπινα χέρια. Αλλά λείπουν οι στίχοι.

Η Μελ, η τωρινή κάτοχος της μελωδίας, πολιορκείται από κόσμο που θέλει να προσθέσει τους δικούς του στίχους για τους δικούς του σκοπούς. Από ιερείς που θέλουν να τη μετατρέψουν σε ψαλμωδία μέχρι διαφημιστές που ονειρεύονται το απόλυτο τζινγλ.

Η ίδια απλά θέλει να κάνει το σωστό. Μακάρι να ήξερε ποιο είναι αυτό…

Το βιβλίο αυτό μαζεύει για πρώτη φορά σε έντυπη μορφή την επιτυχημένη σειρά MELODY που κυκλοφόρησε αρχικά στο διαδίκτυο από τη DC Comics. Το κόμικ κέρδισε το διαγωνισμό Zuda και η ηρωίδα, Μελ, ήταν υποψήφια για βραβείο Lulu «καλύτερου γυναικείου χαρακτήρα».

Επίσημη κυκλοφορία comic
Comicdom Con Athens 2014
Παρασκευή 04 Απριλίου έως και Κυριακή 06 Απριλίου 2014
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)
Από τις 11:00 έως τις 22:00
www.comicdom-con.gr
Περίπτερο giganto books στο ισόγειο.

Τις μέρες του Comicdom Con, το comic θα πωλείται στην ειδική τιμή των €10. Ενώ τις ώρες που θα έχουμε «Happy Hour» (10:00 – 13:00 κάθε μέρα) θα πωλείται €9.

Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο Ηλίας Κυριαζής γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Το 2001 κέρδισε το πρώτο βραβείο «Νέων Καλλιτεχνών» στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς του 9 της Ελευθεροτυπίας ξεκινώντας την 8ετή συνεργασία του με το περιοδικό. Στο 9 δημοσιεύτηκαν οι σειρές του Manifesto (κυκλοφόρησε σε δύο άλμπουμ, το 2005 και το 2009), Blood Opera (κυκλοφόρησε σε άλμπουμ το 2004), Blockbuster, Σε βλέπω (σε σενάριο Λέανδρου) και Ένα τσιγάρο χρόνος (σε συνεργασία με τον Τάσο Παπαϊωάννου). Παράλληλα υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας δημιουργών κόμικς Subart και συμμετείχε στα Subart Comics, Τούρτα και Blast Comics των εκδοσεών Giganto.

Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του στην αμερικάνικη αγορά. Συνεργάστηκε με την ιστορική ανθολογία Dark Horse Presents και σχεδίασε τις μίνι σειρές Galaxy Quest: Global Warming και Ghostbusters: Displaced Aggression για την IDW (σε σενάριο Scott Lobdell). Το graphic novel του, Falling For Lionheart, κυκλοφόρησε κι αυτό απο την IDW και μεταφράστηκε ως Μια Καρδιά Για Τον Λεοντόκαρδο από τη Jemma Press. Παράλληλα το κόμικ του Μelody δημοσιεύτηκε online, σε συνέχειες, από την Zuda της DC comics. Συνεργάστηκε ακόμη με τη Zenescope και σχεδίασε ένα annual με τη Vampirella για την Dynamite.

H συνεργασία του με το socomic.gr, It’s My Party, κυκλοφόρησε από τη Giganto. Πρόσφατα, μέτα από επιτυχημένη καμπάνια στο Indiegogo, ολοκλήρωσε το graphic novel του, Elysium Online, που είναι υποφήφιο για πέντε βραβεία Comicdom. Αυτό τον καιρό σχεδιάζει τη νέα του σειρά που θα κυκλοφορήσει από την Image comics.

Επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού: http://www.iliaskyriazis.com/
Για περισσότερα NEA σχετικά με το Melody: http://gigantobooks.blogspot.gr/search/label/melody
Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://gigantobooks.gr/comics/melody/ για να μάθετε περισσότερα.

 

DOE_coverDOE
J.B. Son
84 σελίδες, €12
250 υπογεγραμμένα & αριθμημένα αντίτυπα Διαστάσεις
(ΠxΥ): 10×15 cm
ISBN: 978-960-6807-19-0

The names “John Doe” for males, “Jane Doe” or “Jane Roe” for females, or “Jonnie Doe” and “Janie Doe” for children, or just “Doe” non-gender-specifically are used as placeholder names for a party whose true identity is unknown or must be withheld in a legal action, case, or discussion.

Πηγή: en.wikipedia.org

Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, οι χαρακτήρες που σχεδιάζει στο sketchbook του ο πρωτοεμφανιζόμενος J.B. Son, θα σε κάνουν μάρτυρα της ιστορίας τους, η οποία ξεκινά να δημιουργείται ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του artbook DOE.

Στο βιβλίο υπάρχει link για να κατεβάσεις και το soundtrack του artbook, το οποίο έχει συνθέσει και επιμεληθεί ο J.B. Son.

Επίσημη κυκλοφορία artbook
Comicdom Con Athens 2014
Παρασκευή 04 Απριλίου έως και Κυριακή 06 Απριλίου 2014
Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22)
Από τις 11:00 έως τις 22:00
www.comicdom-con.gr
Περίπτερο giganto books στο ισόγειο

Τις μέρες του Comicdom Con, το artbook θα πωλείται στην ειδική τιμή των €11. Ενώ τις ώρες που θα έχουμε «Happy Hour» (10:00 – 13:00 κάθε μέρα) θα πωλείται €10.

Λίγα λόγια για τον δημιουργό

Ο J.B. Son είναι μουσικός, συνθέτης και εικονογράφος. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Melt Mountain. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ομώνυμο τους ΕΡ από την Inner Ear Records. Με το artbook του “DOE” (giganto books) επιχειρεί να συνδέσει εκτεταμένα τα δύο κύρια δημιουργικά μέσα που χρησιμοποιεί.

Επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού: http://jimmybson.tumblr.com/
Για περισσότερα NEA σχετικά με το Melody: http://gigantobooks.blogspot.gr/search/label/DOE
Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://gigantobooks.gr/art-books/doe/ για να μάθετε περισσότερα.