WonderCon 2014 Highlights

AH-001-COVER-MOLINA-69514— Στο panel της Valiant συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα: Από το extra-sized X-O MANOWAR #25 και τις εξελίξεις στα UNITY, RAI, QUANTUM AND WOODY και BLOODSHOT μέχρι τη νέα μίνι σειρά HARBINGER: OMEGAS και το πρώτο καλοκαιρινό event της εταιρίας, “Armor Hunters.”

— Με το μότο “πριν τη Justice Society και τη Justice league, υπήρχε η Justice Inc.”, η Dynamite επιχειρεί να επαναφέρει την ιστορική σειρά, δίνοντάς της έναν πιο υπερηρωικό χαρακτήρα με την προσθήκη στην ομάδα των Τhe Shadow και Doc Savage, σε σενάριο Michael Uslan και σχέδιο Giovanni Timpano.

DynamiteTease03-06fc8— Το άλλο μεγάλο project της Dynamite έρχεται τον Ιούλιο και πρόκειται για μια horror action σειρά με τίτλο THE DEVILERS, σε σενάριο Joshua Hale Fialkov και σχέδιο Matt Triano, με εξώφυλλα από τον Jock και variants από το Marc Silvestri. Το λανσάρισμα του comic σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σειράς τίτλων, από ονόματα όπως οι Peter Milligan, Duane Swierczynski, Andy Diggle και James Robinson.

— Η νέα σειρά των Dan Abnett και I.N.J. Culbard έρχεται από τη Dark Horse, έχει τίτλο DARK AGES και θέμα μια ομάδα πολεμιστών που έρχονται σε επαφή με εξωγήινα τέρατα στην Ευρώπη του Μεσαίωνα.

— Σε συνέχεια του περσινού JUDGE DREDD: YEAR ONE, η IDW μεγαλώνει το εν λόγω σύμπαν με τη μίνι σειρά JUDGE DREDD: ANDERSON, PSI DIVISION, σε σενάριο του editor-in-chief της 2000 AD, Matt Smith, και σχέδιο του Carl Critchlow.

— Στη σειρά “Artist’s Edition” της IDW έρχονται να προστεθούν στο franchise δύο ακόμη εκδόσεις, το JOHN BUSCEMA’S SILVER SURFER και το WALTER SIMONSON’S MANHUNTER.

— Το πολυαναμενόμενο cartoon μικρού μήκους BATMAN BEYOND έκανε την επίσημη πρώτη του στο Wonder Con κι εσείς μπορείτε να το δείτε εδώ.