Έρχονται Στο Syfy Τα RONIN, PAX ROMANA, LETTER 44 Kαι CLONE

Το κανάλι Syfy επιστρέφει στις ρίζες του (τα είδη της science fiction και του fantasy), ανακοινώνοντας τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε comics, όπως τα RONIN του Frank Miller, PAX ROMANA του Jonathan Hickman, LETTER 44 των Charles Soule και Alberto Alburquerque και CLONE των David Schulner και Juan Jose Ryp.

roninΌπως το comic στο οποίο βασίζεται, έτσι και η τηλεοπτικό RONIN θα είναι μίνι σειρά. Η παραγωγή θα είναι της Warner Horizon Television και της DC Entertainment, ενώ αναζητείται ακόμη συγγραφέας.

Ο Jonathan Hickman θα είναι co-executive producer της -επίσης- μίνι σειράς PAX ROMANA, το σενάριο της οποίας γράφουν οι Matthew Federman και Stephen Scaia (WAREHOUSE 13). O Scaia και ο David Alpert (THE WALKING DEAD) θα είναι οι άλλοι δύο executive producers.

O David Schulner όχι μόνο έγραψε το comic CLONE, αλλά θα έχει ισχυρό λόγο και στη μεταφορά του, καθώς θα επιμεληθεί ο ίδιος το σενάριο και θα είναι ένας από τους executive producers, μαζί με τους Robert Kirkman και David Alpert.

Clone-Cover

Τέλος, ο Jonathan Mostow (TERMINATOR 3) γράφει, σκηνοθετεί και έχει ρόλο executive producer στον πιλότο του LETTER 44, βασισμένου στην ομώνυμη σειρά της Oni Press. Η παραγωγή ανήκει στις Universal Television και Universal Cable Productions, ενώ στη λίστα των executive producers ξεχωρίζει και το όνομα του Rene Echevarria (ΤΕRRA NOVA).