Δεν Πάτε Να Ψηφίσετε Αντί Να Διαβάζετε Για Καραγκιοζάκια;

vote_quimbyΦανταζόμαστε πως δεν είναι έκπληξη, για κανέναν από τους τακτικούς επισκέπτες αυτού του site, το ότι σε αργίες, εθνικές γιορτές και Κυριακές εκλογών, το κλείνουμε το μαγαζί.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, αντί να αφήσουμε τον Σακαρίδη να ανεβάσει καινούργιο RANDOM THOUGHTS, παίρνουμε μια μέρα off και τρέχουμε στις κάλπες (καλά, δεν σκοτωνόμαστε κιόλας – με το πάσο μας πάμε) για να εκλέξουμε Δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, νομάρχες, περιφερειάρχες, κοινοτάρχες, φεουδάρχες και λοιπούς τοπικούς άρχοντες.

Θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε το ίδιο και εσείς! Αν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα στο τοπικό σας εκλογικό κέντρο, με έναν καφέ, ή μια κοντινή εκδρομη, για να αισθάνεστε ότι κάνατε κάτι διπλά χρήσιμο. (Αυτό, φυσικά, αν ο καιρός είναι καλός. Αν βρέχει, ψηφίστε και γυρίστε σπίτια σας, εκτός και αν είστε σε “Gene Kelly mode” και θέλετε να ρίξετε τίποτα γυροβολιές υπό βροχή.)

Bonus για τους Αθηναίους, ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, όπου οι υποψήφιοι δήμαρχοι μιλούν για τις αγαπημένες τους ταινίες και τη σχέση τους με τον κινηματογράφο εν γένει. (Λείπει ο Κασιδιάρης, όμως, και πραγματικά είμαστε περίεργοι να μάθουμε τί ταινίες γουστάρει να βλέπει! Μήπως να του στείλουμε ένα email;) Anyway, αν είστε στους αναποφάσιστους, μπορεί η ανάγνωσή του άρθρου να σας βοηθήσει να καταλήξετε (ποικιλοτρόπως).

Τα ξαναλέμε αύριο, όπου μάλλον θα αφήσουμε τον Σακαρίδη να ανεβάσει καινούργιο RANDOM THOUGHTS. Αν είναι καλό παιδί και ρίξει την ψήφο του εκεί που πρέπει, φυσικά…