Η DC Ακυρώνει 6 Τίτλους – Έρχεται Το MULTIVERSITY Tου Grant Morrison

BOP-34Tα solicitations της DC για τον Αύγουστο, έκρυβαν τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα ακυρώνονται οι σειρές SUPERBOY, ALL-STAR WESTERN, BIRDS OF PREY, BATWING, TRINITY OF SIN: THE PHANTOM STRANGER και TRINITY OF SIN: PANDORA, ενώ θα πραγματοποιήσει επιτέλους το ντεμπούτο του, το πολυαναμενόμενο THE MULTIVERSITY του Grant Morrison.

Tα SUPERBOY, ALL-STAR WESTERN, BIRDS OF PREY και BATWING ολοκληρώνονται με το #34, το TRINITY OF SIN: THE PHANTOM STRANGER με το #22 και το TRINITY OF SIN: PANDORA με το #14. Και οι έξι τίτλοι ήταν ανάμεσα σε εκείνους της εταιρίας με τις χαμηλότερες πωλήσεις. Παρότι ανακοινώθηκε ότι το WORLDS FINEST θα ακυρωνόταν επίσης, με το #26, η εταιρία επιβεβαίωσε στο CBR ότι επρόκειτο για λάθος και ότι η σειρά θα συνεχίσει, ενώ εκπρόσωπός της, αρνήθηκε να σχολιάσει το τέλος των έξι σειρών.

MULTIV-1Παράλληλα στα solicitations της εταιρίας για τον Αύγουστο, επιβεβαιώνεται ότι θα κυκλοφορήσει επιτέλους το πρώτο τεύχος του πολυαναμενόμενου έπους του Grant Morrison THE MULTIVERSITY, το οποίο θα εξερευνά κάποια από τα 52 εναλλακτικά σύμπαντα της DC, το γνωστό και ως DC Multiverse. Στη σειρά θα γνωρίσουμε (ή θα ξαναδούμε) χαρακτήρες όπως η Vampire League της Earth-43, οι Justice Riders της Earth-18, ο Superdemon, ο Doc Fate, και οι Nazi New Reichsmen της Earth-10, μεταξύ άλλων. Όπως όλα δείχνουν, σε κάθε τεύχος θα παρουσιάζεται και μια διαφορετική Γαία.

Το πρώτο τεύχος της σειράς σχεδιάζει ο superstar καλλιτέχνης Ivan Reis (AQUAMAN, JUSTICE LEAGUE), ενώ τα variant εξώφυλλα επιμελούνται οι Ivan Reis, Chris Burnham, Bryan Hitch, αλλά και ο ίδιος ο Grant Morrison (!), το εξώφυλλο του οποίου θα τυπωθεί σε αναλογία 1 προς 100 αντίτυπα.