Τρίτο Comicdom Bazaar: 1η Ιουνίου Στο Γκρι Καφέ

comicdom_bazaar_3aΤον περασμένο Οκτώβρη, διοργανώσαμε το πρώτο bazaar συλλεκτικών comics, στο οποίο ιδιώτες είχαν τη δυνατότητα να πουλήσουν τα comics τους και οι συλλέκτες μπορούσαν να αναζητήσουν παλιά και καινούργια τεύχη, αλλά και τρομερές ευκαιρίες χαμηλού κόστους, μέσα σε δεκάδες long και short boxes! Η επιτυχία του ήταν τεράστια, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να επαναλάβουμε το εγχείρημα το Φλεβάρη. Το δεύτερο Comicdom Bazaar πήγε εξίσου καλά (παρά τα εμπόδια που μας έβαλε η κακοκαιρία), οπότε, όπως είναι λογικό, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να καθιερώσουμε το event, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, το Comicdom διοργανώνει το τρίτο bazaar συλλεκτικών (και όχι μόνο) comics, στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων). Όσοι είχαν επισκεφτεί κάποιο από τα δύο προηγούμενα, θεωρούμε δεδομένο πως θα θελήσουν να περάσουν μια βόλτα και αυτή τη φορά, ενώ αυτοί που δεν έδωσαν το παρόν, έχουν μία ακόμη ευκαιρία να διορθώσουν το σφάλμα τους!

Ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Θέλετε να πουλήσετε comics;

comicdom_bazaar_3_1Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

comicdom_bazaar_3_2Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες σπάνια, παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, ή αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε.

Comics για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σημειώστε την ημερομηνία (Κυριακή 1 Ιουνίου) και αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμα σας!

Σας περιμένουμε όλους!