Τεράστια, Πράσινη Πορνοστάρ, Η She-Hulk;

3576195-she-hulk_1_coverΠριν από λίγες μέρες ο σεναριογράφος ταινιών όπως η τελευταία τριλογία Batman και το  Man of Steel, David S. Goyer, σχολίασε την ηρωίδα της Marvel Comics, She-Hulk, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι μια “giant green porn star”.

Ο Goyer συνέχισε τις επιθέσεις, αυτή την φορά εναντίον του Martian Manhunter της DC comics. Τα σχόλιά του ήταν αρκετά δυνατά ώστε να θορυβήσουν τον πατριάρχη των υπερηρωικών και συν-δημιουργό της She-Hulk, Stan Lee, o οποίος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι ανοησίες.

“Ξέρω πως έψαχνα για μια νέα ηρωίδα, και η ιδέα μια εφυούς ηρωίδας τύπου Hulk με συνεπήρε. Ούτε για ένα λεπτό δεν την ήθελα σαν ένα ερωτικό ενδιαφέρον για τον Hulk. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε. Όσο αναφορά την εμφάνιση της, είναι όμορφη και με καμπύλες. Δείξτε μια super-ηρωίδα που δεν είναι.” δήλωσε ο Stan Lee

H συγγραφέας Gail Simone συμπλήρωσε πως αυτές οι δηλώσεις δεν είναι τίποτα καινούργιο, καθώς αναφέρει πως όταν έγραφε την Wonder Woman, έλαβε παρόμοια σχόλια από τους επαγγελματίες του χώρου.