Φήμες Για Κινηματογραφική Επέλαση της DC Με Επτά Ταινίες

JusticeLeague
Στην προσωπική της ιστοσελίδα, η ιδρύτρια του Deadline, Nikki Finke, μοιράστηκε μία λίστα επερχόμενων ταινιών της Warner Bros., η οποία – αν αληθεύει – θα χτίσει τα επόμενα χρόνια το cinematic universe της DC, με επτά ταινίες! Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τον Ιούλιο στο Comic-Con International, μέχρι τότε όμως μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις φήμες σχετικά με τις ταινίες, καθώς και το πότε θα βγουν στις αίθουσες.

Συγκεκριμένα, οι πηγές της Finke αναφέρουν τις εξής ταινίες και ημερομηνίες: ΒΑΤΜΑΝ V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (Μάιος 2016), SHAZAM (Ιούλιος 2016), THE SANDMAN (Χριστούγεννα 2016), JUSTICE LEAGUE (Μάιος 2017), WONDER WOMAN (Ιούλιος 2017), ένα team-up των Flash και Green Lantern (Χριστούγεννα 2017) και το MAN OF STEEL 2 (Μάιος 2018).

Σύμφωνα πάντα με τη Finke, η μετακίνηση του ΒΑΤΜΑΝ V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE, από τον Ιούλιο του 2015 στο Μάιο του 2016, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Warner Bros. έπρεπε να κλείσει με τους ηθοποιούς συμφωνίες για πολλές ταινίες, καθώς προβλέπονται cameo εμφανίσεις τους πριν την ταινία JUSTICE LEAGUE ή τις προσωπικές τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο ΒΑΤΜΑΝ V SUPERMAN θα εμφανιστεί και ο Flash. Ενδεχομένως να εμφανιστεί και ο Green Lantern (όχι ο Ryan Reynolds), ενώ ανοιχτό μένει το θέμα της παρουσίας του Aquaman στην ταινία JUSTICE LEAGUE.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το φετινό Comic-Con International, όταν και θα μάθουμε αν αληθεύουν οι φήμες!