Παρουσίαση Του ΑΪΒΑΛΙ Του Soloup Στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου graphic novel του Soloup, με τον τίτλο ΑΪΒΑΛΙ. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Βυαζαντινό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, στις 19:00, στο πλαίσιο της έκθεσης comics ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ. Εισηγητές είναι οι Εύη Σαμπανίκου και ο Λέων Α. Ναρ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

«Αϊβαλί»: Πρώτη Παρουσίαση
Θεσσαλονίκη, Βυζαντινό Μουσείο, Σάββατο 22 Νοεμβρίου (19.00 μ.μ.)

soloup_aivali_coverJJ“ΑΪβαλί” (graphic novel)
Συγγραφέας: Soloup
Εισαγωγικό σημείωμα: Bruce Clark
Εκδόσεις: Κέδρος
Σελίδες: 448

Η πρώτη παρουσίαση για το graphic novel του Soloup, «Αϊβαλί» (Εκδόσεις Κέδρος) θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στο Αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Την παρουσίαση εισηγούνται οι: Εύη Σαμπανίκου (ιστορικός της τέχνης και επίκουρος καθηγήτρια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου) και ο Λέων Α. Ναρ (συγγραφέας, αρθογράφος και Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ.).
Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια της Έκθεσης «Μισό Λεπτό 2014» (20-28 /11/2014) που συνδιοργανώνουν η εκδοτική Ένατη Διάσταση, ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ, η σχολή Comink και τα μέλη της Ιnkorrekt σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.