Οι Κορυφαίοι Σεναριογράφοι Και Σχεδιαστές Σε Δύο Top 50 Από Το Comicdom.gr

Write-a-Comic-Book-Step-5

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Comicdom.gr αποχαιρετά το ημερολογιακό έτος που φεύγει και υποδέχεται αυτό που έρχεται, με ένα Top 100. Μέχρι τώρα, αναζητήσαμε και επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα σημαντικότερα comics ανα δεκαετία (80s, 90s, 00s), τα καλύτερα εξώφυλλα και τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Φέτος, η ever-growing ομάδα συντακτών και συνεργατών μας, αποτίει φόρο τιμής στους ανθρώπους πίσω από τις δημιουργίες, στους σεναριογράφους και τους σχεδιαστές που σημάδεψαν τα αναγνώσματά μας.

Έτσι, αποχαιρετούμε το 2014 και υποδεχόμαστε το 2015, όχι με ένα Top 100, αλλά με δύο ξεχωριστά Top 50: ένα για τους κορυφαίους comic book writers όλων των εποχών και ένα για τους κορυφαίους comic book artists, επιλέγοντας δημιουργούς απ’ όλες τις χώρες, όλα τα είδη και όλες τις εποχές, με μοναδικό περιορισμό ότι θα πρέπει να πρόκειται για δημιουργούς comic books, και όχι comic strips. Σε περιπτώσεις που κάποιος δημιουργός έχει εργαστεί και στα δύο formats, κρίνουμε ΜΟΝΟ το έργο του στον τομέα των comic books.

Όπως πάντα, θα έχουμε ένα post ανά δεκάδα (50-41, 40-31, κ.λπ.) μέχρι να φτάσουμε στα Top 10, όπου εκεί θα έχουμε ένα post για κάθε θέση.

Τα δύο Top 50 θα τρέχουν παράλληλα. Tην Τρίτη 2/12, θα ξεκινήσουμε με τη δεκάδα 50-41 των writers , θα συνεχίσουμε με το 50-41 των artists την Τετάρτη 3/12, και ούτω καθεξής, μέχρι να φτάσουμε στα #1 των δύο Top 50, στις 30 και 31 Ιανουαρίου.

Να είστε όλοι εδώ!