Ξεπέρασε Το 50% Του Στόχου Της, Η Καμπάνια Για To ΧΩΡΙΟ Του Αποστόλη Ιωάννου

Η crowdfunding καμπάνια του Αποστόλη Ιωάννου (ΒΑΘΥ ΔΑΣΟΣ, ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ) έκλεισε ήδη τις 12 ημέρες της “στον αέρα” του Indiegogo, και ο δημιουργός μας ενημερώνει για την πρόοδό της. Μάθετε περισσότερα στο δελτίο Τύπου, που ακολουθεί.

to-xorio-flyer-webΧάρη στην υποστήριξή σας, η καμπάνια μας ξεπέρασε το 50% του στόχου της, μόλις 12 ημέρες από την έναρξή της! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους όσοι αγκαλιάζετε και στηρίζετε την προσπάθεια να γίνει το ΧΩΡΙΟ πραγματικότητα, και μια υπενθύμιση σε εσάς που μέχρι τώρα το αναβάλλετε, να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Indiegogo και να γίνετε κι εσείς ένας από τους υποστηρικτές της

Στο εξής, και κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος της καμπάνιας, θα προσθέτουμε και κάτι καινούριο για εσάς, δηλώνοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη που μας παρέχετε. Πρωτότυπα wallpapers, συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών comics και άλλες εκπλήξεις, θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα!

Μέχρι τότε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την εισαγωγή της έκδοσης θα γράψει ο καταξιωμένος δημιουργός comics, Τάσος Ζαφειριάδης (ΤΟ ΠΤΩΜΑ, ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ)

 

Σας ευχαριστούμε
Η ομάδα του Χωριού