COMICDOM CON ATHENS 2015: Οι Τρεις Πρώτοι Καλεσμένοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Comicdom Con Athens 2015 θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους τρεις διεθνείς καλλιτέχνες:

shalvey-moonknightO βραβευμένος με Eagle Award Ιρλανδός σχεδιαστής Declan Shalvey είναι γνωστός για τη δουλειά του στις σειρές MOON KNIGHT και DEADPOOL για τη Marvelκαι 28 DAYS LATER για την Boom! Studios, ενώ έχει σχεδιάσει για την Classical Comics τα graphic novels FRANKENSTEIN και SWEENEY TODD: THE DEMON BARBER OF FLEET STREET.

Η Αμερικανίδα colorist Jordie Bellaire έχει εργαστεί για όλες τις μεγάλες αμερικανικές εκδοτικές (Marvel, DC/Vertigo, Dark Horse, Dynamite, Valiant, Image, IDW), σε τίτλους όπως οι MANHATTAN PROJECTS, MAGNETO, MOON KNIGHT, ALL-NEW ULTIMATES, NOWHERE MEN και HAWKEYE, μεταξύ άλλων.

(Ο Declan Shalvey και η Jordie Bellaire θα βρίσκονται στο CCA2015 με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Ελλάδα)

Ο Δανός Peter Snejbjerg έχει υπάρξει σχεδιαστής σε σειρές της DC/Vertigo, όπως STARMAN, THE BOOKS OF MAGIC, THE DREAMING, THE LIGHT BRIGADE, THE MIGHTY και HELLBLAZER, καθώς και στην επική science-fiction/fantasy σειρά HYPERNAUTEN.

snejbjerg_booksofmagic

Φυσικά, η λίστα των καλεσμένων δεν είναι τελική. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την προσθήκη νέων ονομάτων.

logoCon2015Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2015 θα περιλαμβάνει επίσης έκθεση original art, προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιρειών, παιδικό πρόγραμμα, τα μοναδικά ελληνικά βραβεία comics που φέτος αλλάζουν (μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες), καθώς και το highlight των τελευταίων διοργανώσεων, τον Διαγωνισμό Comicdom Cosplay, στην πέμπτη χρονιά διεξαγωγής του! Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Το Comicdom Con Athens διοργανώνεται, για δέκατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.