ROCKET SALVAGE #1

Writer: Yehudi Mercadorocketsalvage
Artist: Bachan
Archaia Entertainment

Σας παρουσιάζουμε την σειρά, η οποία συνδυάζει high speed παράνομους και νόμιμους αγώνες αυτοκινήτων (ή όπως λέγονται αυτά τα μηχανήματα), σε ένα μέλλον που περιλαμβάνει όλο το σύμπαν. Και όλα τα πλάσματα που υπάρχουν σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Γαλαξίες και πλανήτες, εξωγήινοι, άνθρωποι και ανθρωποειδή, όλα μπλέκονται στην περιπέτεια που πρόκειται να αρχίσει όπου να ΄ναι.

Και η περιπέτεια θα αρχίσει από έναν θρύλο στους διαγαλαξιακούς αγώνες ταχύτητας, ο οποίος έχει παραιτηθεί και ζει μια βαρετή και τίμια ζωή. Έχει μία κόρη και κάτι που παρομοιάζεται με γιο – με IQ ραδικιού – και μία φούξια παλλακίδα. Ακόμα, έχει redneck μουστάκι, είναι φουσκωτός με τατουάζ και total badass. Αλλά έχει ευγενική ψυχή και θα τον φωνάζω αγαθό γίγαντα. Τώρα, η υπόλοιπη οικογένεια είναι και αυτή special. Όχι όπως ο γιος, ο οποίος για κάποιο λόγο έχει ένα μεταλλικό χέρι, αλλά επειδή η κόρη είναι ιδιοφυία.

Αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Και βέβαια, σαν αντιδραστικός προ έφηβος θέλει να αντισταθεί στον rocketsalvage1πατέρα και αγωνίζεται σε παράνομους αγώνες, εφόσον βέβαια εκείνος το απαγορεύει αυστηρά. Ξέρετε, απλά καθημερινά προβλήματα. Μέσα, λοιπόν, σε όλα αυτά έρχονται και τα μεγάλα προβλήματα. Αγνώστου ταυτότητας – και τοποθεσίας – όπλο, πιθανόν μαζικής καταστροφής, το οποίο ψάχνει μία ομάδα πλασμάτων, που θέλω να τους βλέπω λίγο σαν την ιταλική μαφία του διαστήματος.

Ενώ η μαφία με κατασκόπους και πληροφοριοδότες ψάχνει αυτό το όπλο, ο αγαθός γίγαντας σπάει στο ξύλο έναν κατάσκοπο και φεύγει από το σπίτι του. Μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω και τελικά δεν είναι τόσο αγαθός όσο φαίνεται.

Τέλος πάντων, μία σειρά γεμάτη περιπέτεια και ίντριγκα. Προδοσίες και μυστικά. Και αυτοκίνητα που πετούν. Τι άλλο θα μπορούσε κανείς να ζητήσει; Ακόμα, πέραν από την ιστορία που κάτι αναφέραμε και είναι αρκετά δημιουργική, υπάρχει και το σχέδιο. Το οποίο δεν είναι τρομερά καλλιτεχνικό και ιδιαίτερο, αλλά έχει πολύ ευφάνταστους εξωγήινους. Και ζωντανά χρώματα.

Γι’ αυτό ανάψτε τις μηχανές σας και φύγετε! Και προσοχή στους αστεροειδείς!