H Comicdom Press Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

H Comicdom Press συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, το οποίο διεξάγεται από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τη Μεγαλόπολη και την Αμαλιάδα. Η συμμετοχή της δεν αφορά σε κάποια νέα… ταινία της, αλλά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με θέμα την αξιοποίηση των comics στην εκπαίδευση. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου.

H Comicdom Press Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

festival-ntokimanter

H Comicdom Press συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τη Μεγαλόπολη και την Αμαλιάδα. Στις πόλεις αυτές θα προβληθούν συνολικά 77 ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, άνευ διαγωνιστικού χαρακτήρα.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πελοποννήσου περιλαμβάνει επίσης αφιερώματα σε ξένους σκηνοθέτες, διεθνώς προβεβλημένους, οι οποίοι θα συμμετέχουν με την φυσική τους παρουσία αλλά και με τη διεξαγωγή σεμιναρίων, με στόχο να αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς δημιουργούς και σπουδαστές κινηματογραφικών σχολών απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής ζώνης του Φεστιβάλ η Comicdom Press διοργανώνει εργαστήρια για εκπαιδευτικούς (Καλαμάτα 29/30-01, Αμαλιάδα 31-01) με θέμα την αξιοποίηση των comics στην εκπαίδευση.

Παράλληλα, στην Καλαμάτα και στην Τρίπολη, θα παρουσιάστει μέρος των εκθέσεων “Εν Αιθρία 5” (έκθεση Ελλήνων δημιουργών) και “Celebrating 9th Art” (έκθεση με comics από όλο τον κόσμο).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.