Οι Łukasz Mazur και Maciej Pałka στο Comicdom Con Athens 2015!

Η πολυσυλλεκτική guest list του Comicdom Con Athens 2015 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και ενισχύεται με την παρουσία δύο καταξιωμένων Πολωνών δημιουργών, που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με το κοινό του φεστιβάλ. Πρόκειται για τους Łukasz Mazur και Maciej Pałka, για τους οποίους μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο επίσημο Δελτίο Τύπου.

lukasz_mazur_1Łukasz Mazur

Ο Łukasz Mazur (γνωστός και ως Łazur) γεννήθηκε το 1984 στη Βαρσοβία. Πρώην δημοσιογράφος με ειδίκευση στα comics και αρχισυντάκτης του περιοδικού KOLOROWE ZESZYTY, πλεον εκδίδει τα comics των φίλων του, αλλά και τα δικά του.

Το 2014, ξεκίνησε να εκδίδει το υπερηρωικό comic OPOWIEŚCI NIESTWORZONE, για το οποίο απέσπασε το βραβείο “Comic Της Χρονιάς”, στο International Festival Of Comics And Games του Lodz.

maciej_palka_2Maciej Pałka

Ο Maciej Pałka γεννήθηκε το 1980 και είναι εικαστικός, εικονογράφος, και δημιουργός παιχνιδιών και graphic novels. Αυτοπροσδιορίζεται ως ακτιβιστής της comics κουλτούρας, θιασώτης της προσέγγισης “φτιάξ’ το μόνος σου”, και βετεράνος των φωτοτυπημένων φανζίν που μοντάρονται με ψαλίδι και κόλλα.

Διευθύνει ένα εργαστήρι comics στο πολιτιστικό κέντρο Brama Grodzka – Teatr NN, στο Lublin.

Οι Łukasz Mazur και Maciej Pałka επισκέπτονται το Comicdom Con Athens 2015, σε συνεργασία με το International Festival Of Comics And Games του Lodz

 

logoCon2015Φυσικά, η λίστα των καλεσμένων δεν είναι τελική. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την προσθήκη νέων ονομάτων.

Το Comicdom Con Athens 2015 θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.