Masterclass Του Σπύρου Ορνεράκη Στο CCA 2015

Ο καταξιωμένος σκιτσογράφος και πολιτικός γελοιογράφος, Σπύρος Ορνεράκης, θα βρεθεί στο Comicdom Con Athens 2015, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό masterclass, στο οποίο θα μοιραστεί με το κοινό του θεάτρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης γνώσεις, εμπειρίες, μεθόδους και τεχνικές, τις οποίες έχει συλλέξει σε μια πολυσύνθετη καριέρα 50 και πλέον ετών.

masterclass_ornerakisMasterclass: Σπύρος Ορνεράκης

(Παρασκευή, 17:30, Θέατρο)

Ο Σπύρος Ορνεράκης, ιδρυτής του ομώνυμου Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών, έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από 50 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας. Πολύπλευρος καλλιτέχνης, έχει διακριθεί ως πολιτικός γελοιογράφος (σε όλες σχεδόν τις πολιτικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας), ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ως δημιουργός και ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες. Παράλληλα, έχει εικονογραφήσει δεκάδες παιδικά και λογοτεχνικά βιβλία, καθώς και εκδόσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Αυτή τη γνώση και την εμπειρία του θα μεταφέρει ο βετεράνος Σπύρος Ορνεράκης, σε ένα και μοναδικό masterclass, με ελεύθερη είσοδο, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τη μέθοδο και τις τεχνικές του καλλιτέχνη, μέσω της live δημιουργίας!

Επιμέλεια
Αντώνης Γαλάτης (σκιτσογράφος και concept artist, καθηγητής στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών “Σπύρος Ορνεράκης”)