STAR WARS Event Με Τη Nova 9-10 Μαΐου Στο Smart Park

Οι φίλοι των ταινιών Star Wars θα μπορέσουν να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες, σε ένα συναρπαστικό event, το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα, αλλά και να δουν όλες τις ταινίες του franchise, μαζί με πλούσιο υλικό και πολλά ντοκιμαντέρ, όλο το μήνα, στο ειδικό κανάλι Nova Star Wars HD!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ STAR WARS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ραντεβού στις 9-10 Μαΐου στο Smart Park

star_wars_eventΜε αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε «πρόσωπο με πρόσωπο» και να φωτογραφηθούμε με τον Darth Vader και τους Stormtroopers, αλλά και να γίνουν Master του φωτόσπαθου μέσα από ένα σούπερ μάθημα Jedi!

Οι ήρωες των επικών ταινιών του Τζορτζ Λούκας, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, για την οποία όσοι θέλουν να τους συναντήσουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.nova.gr/starwarsevent.

Οι γνωστές ταινίες «Star Wars», που συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων ταινιών επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, μαζί με πλούσιο υλικό και πολλά ντοκιμαντέρ γύρω από αυτόν τον κινηματογραφικό μύθο, θα μεταδοθούν από τις 4 μέχρι τις 31 Μαΐου, μέσα από την οθόνη του Nova Star Wars HD. Το κανάλι θα προβάλλεται από τη θέση 199 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova και οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορούν να γράψουν τις σπάνιες αυτές ταινίες και να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική συλλογή.