ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΚΟΜΙΚ – Πάρτυ & Έκθεση, 8/5 @ Impact Hub Athens

Την Παρασκευή 8 Μαϊου, οι Alternative Tours Of Athens οργανώνουν στο Impact Hub Athens, πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για την έκδοση του ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΚΟΜΙΚ, η crowdfunding καμπάνια του οποίοι ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Comicdom Con Athens 2015. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 16 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο project, μέσα από μια έκθεση με τα έργα τους.

Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης Για Την Έκδοση Του “Αθήνα: Το Κόμικ” (Athens: The Comicbook)

athens_the_comic_bookΤο «Αθήνα το κόμικ» είναι μια ανθολογία ιστοριών εμπνευσμένες από την Αθήνα: το χάος, την ομορφιά της, το σκοτάδι, η ελπίδα.

Η καμπάνια crowdfunding στο indiegogo ξεκίνησε στις 24/04 στο Comicdom Con Athens και θα διαρκέσει μέχρι 19/05. Η συλλογή «Αθήνα το κόμιξ», πλησιάζει στο να γίνει πραγματικότητα και χρειάζεται λίγο ακόμα την βοήθειά σας.

Σας περιμένουμε στην υπέροχη αυλή του Impact Hub Athens, την Παρασκευή 8/5 από τις 20:00 σε ένα πάρτι για να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες σε μία έκθεση με τα πρωτότυπα έργα τους, να επισκεφτείτε την βιβλιοθήκη κόμιξ που έχει δημιουργηθεί στον χώρο αυτόν από το Comicdom (λειτουργεί μέχρι τις 20:00) και προπαντός να περάσουμε καλά και να χορέψουμε στις μουσικές των Βαγγέλη Λω και Kατερίνα Σταμάτη.

Το «Αθήνα το κόμικ» είναι μία συλλογική προσπάθεια, 16 καλλιτέχνες εμπνέονται από την Αθήνα. Αφήνοντας ελευθερία στους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συλλέξαμε ιστορίες ρομαντικές, ρεαλιστικές, κοινωνικές, αληθινές και φανταστικές.

16 ιστορίες από τους Μαλκ, Captain Jimmy, Kristel Pent, Γιώργο Τσιαμάντα, Wild Drawing, Νίκο Παπαμιχαήλ, Fotizontas, Αλεξία Λουγιάκη, Αποστόλη Ιωάννου, Κατερίνα Σταμάτη, Μανώλη Ζουλάκη, Enrique Flores, Smar, Ελένη Γεωργάτσου, Ισμήνη Επιτρόπου, Γιώργο Τσαρδανίδη.

Βρείτε μας στο Indiegogo, Athens: the comicbook

Πότε: Παρασκευή 8 Μαϊου 20:00
Πού: Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28 Ψυρρή
Ποιος: Βαγγέλης Λω, Κατερίνα Σταμάτη

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες
F: Alternative Tours of Athens
E: info@atathens.org
T: 210 3226713
M: 6946291986