HARROW COUNTY #1

Writer: Cullen Bunnharrowcounty
Artist: Tyler Crook
Dark Horse Comics

Ένα horror σενάριο με μία πολύ ωραία κατάρα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου. Λίγος ωμός τρόμος και ξόρκια από μάγισσες είναι και το καλύτερο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Γενικά είναι ευκολοχώνευτα, όπως και η ιστορία μας.

Εντάξει, περιλαμβάνει την εκδίκηση μιας μάγισσας, την οποία ξυλοκόπησαν, έπνιξαν, κρέμασαν και έκαψαν οι χωρικοί του Harrow County. Δεν είναι μόνο ο τίτλος, αλλά και η περιοχή όπου εξελίσσεται η υπόθεσή μας. Και λίγο πριν λιποψυχήσει, η εν λόγω μάγισσα τους ρίχνει την κατάρα, να σας φάει η μαύρη μαρμάγκα (ή όπως μεταφράζονται οι κατάρες).

Για να μην κουράζουμε την ιστορία, το δέντρο που την κρέμασαν μαράζωσε. Και στέκεται στη γωνιά ενός λοφίσκου να ρίχνει σκιές και στοιχειά στα όνειρα της Emmy. Η οποία είναι μία χωριατοπούλα που βοηθάει τον πατέρα της με τη φάρμα, και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ταλέντο. Προς θεού, η κοπελιά δεν κάνει μάγια.

harrowcounty2 Ακόμα τουλάχιστον, περιμένουμε και άλλα τεύχη.

Και κάπου εδώ θα σας αφήσω με το HARROW COUNTY, μία horror σειρά με αρκετά κλασικά στοιχεία – κακό πνεύμα ζητά εκδίκηση σε χωρικούς – αλλά με ωραία δομημένο σενάριο που δένει την όλη ιστορία.

Συν το σχέδιο που σε αρκετά σημεία σου προκαλεί μία ανατριχίλα, ένα ρίγος, κάτι τέλος πάντων. Πού και πού σε ενοχλεί, έτσι που μας παρουσιάζονται τα γεγονότα, αλλά αυτό είναι το point. Creepy ιστορία θέλει και creepy σχέδιο.

Μία ιστορία που θεωρώ πως θα εξελιχθεί σε πολύ ενδιαφέρουσα.