Δεν Γ****ς Που Δεν Γ****ς, Δεν Πας Να (Δημο)Ψηφίσεις

dimopsifismaΓια κάποιους είναι ένα εκβιαστικό δίλημμα που τίθεται σε έναν ήδη εξουθενωμένο λαό, ενώ για άλλους είναι μια σπουδαία πράξη πολιτικής γενναιότητας απέναντι σε ένα άδικο σύστημα. Για κάποιους είναι μια απελπισμένη κίνηση τακτικής, ενώ για άλλους είναι ο θρίαμβος της Δημοκρατίας. Για κάποιους είναι μία ακόμη ταλαιπωρία που θα προτιμούσαν να αποφύγουν, ενώ για άλλους είναι μια αφορμή να δουν πολιτικούς να σφάζονται σε τηλεοπτικά πάνελ και θα θυμηθούν τη φάτσα του Ηλία Νικολακόπουλου.

Ό,τι και αν είναι όλο αυτό που ζούμε, εμείς εδώ στο Comicdom το λογίζουμε ως αργία και δεν ανεβάζουμε καινούργια post σήμερα! (Εκτός από αυτό που ήδη διαβάζετε, προφανώς.)

Θέλετε γιατί πήγαμε και εμείς να ψηφίσουμε; Θέλετε γιατί πιστεύουμε πως είστε εσείς πολύ απασχολημένοι για να ασχολείστε με comics τέτοια μέρα; Θέλετε γιατί απλά ψάχνουμε αφορμές για να λουφάρουμε; Όπως και να ‘χει, το site μας σήμερα είναι σε “off mode” και θα επιστρέψει στην κανονίκη του ροή από αύριο. Σας προειδοποιούμε ότι ανάλογα με τις εξελίξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα μικρό διάστημα να σας προσφέρουμε μόνο 60 λέξεις κείμενο κάθε μέρα. Αλλά μάλλον όχι.

Καλή ψήφο σε όλους…