Gotham S02E04

Strike Force
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS02E04 WritersBruno Heller, Danny Cannon, Megan Mostyn-Brown DirectorT.J. Scott CastBen McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Sean Pertwee, Camren Bicondova, Michael Chiklis NetworkFox

SPOILER ALERT!

Επιτέλους, φάνηκε φως στην άκρη του δυστοπικού τούνελ που μας έβαλε το πρώτο επεισόδιο. Υπάρχει ένας νέος “σερίφης” στην πόλη, και είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην ολιγωρία και τη διαφθορά της αστυνομίας. Όπως πολύ εύστοχα δήλωσε στο Hollywood Reporter για τον Captain Nathaniel Barnes, ο ηθοποιός Michael Chiklis, “Είναι ο τύπος που βλέπει τον Νόμο ως αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα – και το ζώο μέσα στον καθένα μας”. Μαζί με τον Jim Gordon (ο οποίος φαίνεται να την έχει καταβρεί με την αποφασιστικότητα και τη στρατιωτική λογική του νέου ανωτέρου του) στρατολογούν μια ομάδα κρούσης νέων και αδιάφθορων αστυνομικών, που θα αποτελέσει ανάχωμα στην επέλαση των villains.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Penguin εκβιάζεται από τον Galavan, και αναγκάζεται να βγάλει από τη μέση τους συνυποψήφιούς του για τη δημαρχεία της πόλης, με τον Gordon ναι μεν να οδηγείται στα ίχνη του, να αντιλαμβάνεται όμως ότι αν κάνει αυτό που πρέπει, θα αποκαλυφθεί η παράνομη συμφωνία τους.

Για να μην μακρηγορώ: με τη δεύτερη σεζόν ξεκινήσαμε καλά, και πάμε ακόμη καλύτερα!