Νέο, Ανανεωμένο Μπλεκ

Το νέο τεύχος Νο 23 στα περίπτερα

Το ΜΠΛΕΚ ανανεώνεται και κυκλοφορεί στα περίπτερα με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις. Από το τρέχον τεύχος Νο 23, αποκτά διπλάσιες σελίδες, αδημοσίευτες στην Ελλάδα ιστορίες και άλλες εκπλήξεις.

Νέος ανανεωμένος Μπλεκ Στα Περίπτερα

Ο νέος, ανανεωμένος Μπλεκ, μόλις κυκλοφόρησε, με πολλές αλλαγές και εκπλήξεις!

Από το τρέχον τεύχος Νο 23, το εξώφυλλο του Μπλεκ αλλάζει σχεδιαστικά, ενώ γίνεται σχεδόν διπλάσια χοντρό σε πάχος. Επιπλέον, θα περιέχει πια μόνο αδημοσίευτες στην Ελλάδα ιστορίες του Μπλεκ, από εξαιρετικούς δημιουργούς, μεταξύ των οποίων οι Carlo Cedroni, Anzo Chiomenti, Alfio Consoli και Maurizio Torelli. Οι νέες, πραγματικά εκπληκτικές, ιστορίες πρωτοδημοσιεύθηκαν στο γαλλικό περιοδικό KIWI τις δεκαετίες ’70 και ’80, θα είναι αρκετά μεγάλες σε έκταση και θα καταλαμβάνουν περίπου 70 σελίδες του περιοδικού.

Ακόμη, ξεκινά νέα ιστορία του ΜΑΡΤΙΝ ΜΙΣΤΕΡΙ, ενώ συνεχίζεται η ιστορία του ΖΑΓΚΟΡ. Συνέχεια και για τον Ρόυς Ρέης, τις γηπεδικές περιπέτειες του θρυλικού κίπερ Μπεν Λήπερ στον «Τερματοφύλακα γιατρό», καθώς και για τον ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΗ, σε σενάριο Νίκου Νικολαϊδη και σχέδιο Κώστα Φραγκιαδάκη.

Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει και ο καθιερωμένος μας διαγωνισμός με δώρο ένα tablet! Περισσότερες πληροφορίες εντός του τεύχους.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση μπορείτε να βρείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.ccpublic.gr.

mplek23