Agents of S.H.I.E.L.D. S03E03

A Wanted (Inhu)man
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS03E03 WriterMonica Breen DirectorGarry A. Brown CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge NetworkABC

Μετά το καταπληκτικό cliffhanger του πρώτου επεισοδίου και τη φοβερή ευκολία με την οποία επέστρεψε η Simmons στο δεύτερο, έρχεται το τρίτο επεισόδιο, που έχει να δώσει κυρίως ένα πράγμα: ξύλο. Μιλάμε για πολύ ξύλο. Τύπου FIGHT CLUB. Με αίμα. Ο Hunter πλακώνεται για να μπει στην HYDRA (all hail!), ο Lincoln πλακώνεται για να ξεφύγει, η Bobbi πλακώνεται στη φυσικοθεραπεία (OK, not exactly ξύλο) και η May πλακώνεται γιατί μπορεί.

Το επεισόδιο χωρίζεται σε δύο storylines (OK, δυόμιση): αυτό με την προσπάθεια του Hunter και της May να εισχωρήσουν στη HYDRA και το άλλο με την επιστροφή της Simmons και τα ψυχολογικά της. Είναι και ο Lincoln (αυτός που ελέγχει τον ηλεκτρισμό) να προσπαθεί να ξεφύγει από τη νέα σκοτεινή μυστική οργάνωση της αμερικανικής κυβέρνησης (αλλά δεν τον αφήνει ο Coulson – oops!).

Το ευχάριστο, μέχρι στιγμής, στη νέα σεζόν είναι η επιστροφή του Fitz. Και οι τύποι με υπερδυνάμεις. Και τα gadgets της S.H.I.E.L.D.. Και τα cliffhangers (δύο στα τρία σούπερ μέχρι στιγμής). Good times!