Sons Of The Devil #5

Στο πέμπτο κεφάλαιο της ιστορίας τα κομμάτια του παζλ ενώνονται!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sons Of The Devil #5

WriterBrian BuccellatoArtistToni InfantePublisherImage Comics

Μετά από μυστήριους φόνους, συλλήψεις και ξυλοδαρμούς, ερχόμαστε σε ένα ακόμη έντονο κεφάλαιο της ιστορίας μας, στο οποίο, όλα τα διάσπαρτα κομμάτια του παζλ ενώνονται! Τα flashbacks αρχίζουν να αποκτούν νόημα και να συνδέονται επιτέλους με το παρόν. Και όλα συνδέονται άμεσα με τη λατρεία στον Σατανά (ή κάποιον δαίμονα, τέλος πάντων). Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα και καμία διαφορετική κατάληξη. Αλλά υπάρχουν καινούρια πρόσωπα και νέες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει ο ήρωάς μας.

Μιλώντας γενικά, ο πρωταγωνιστής γνωρίζει κάποια από τα αδέρφια του και αποφασίζει – μετά από πολλές αναποδιές και αποτυχίες – να εντοπίσει τον πατέρα του και να βάλει τάξη στη ζωή του. Κατά τα άλλα, τα κλασσικά περί σατανισμού – πεντάλφες, αίματα, βωμοί και κερατάκια.

Δεν είναι μία σειρά που θα σε τραβήξει από την μαεστρία του σεναριογράφου, αλλά το μυστήριο είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις. Μην ξεχάσω να πω πως ξέρει πολύ καλά που να τερματίζει το κάθε τεύχος!