iZombie S02E03

The Real Dead Housewife Of Seattle
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

iZombie

Season/EpisodeS02E03 WritersRob Thomas, , Director CastRose McIver, , , , NetworkThe CW

Η δεύτερη σεζόν του iZOMBIE έχει βαλθεί να κάνει αρκετά σημαντικό και κάτι που σε μεγάλο βαθμό απουσίαζε από την πρώτη: να συνδέσει τους χαρακτήρες σε ένα περισσότερο κοινό plot. Πέρσι, για παράδειγμα, οι περισσότεροι χαρακτήρες ακολουθούσαν διαφορετικά subplots, τα οποία συνδέονταν που και που (όπως στα τελευταία επεισόδια, όπου όλοι απέκτησαν έναν κοινό σκοπό). Φέτος, όμως, ακόμη και η επιστροφή της Peyton (πρώην συγκατοίκου της Olivia, που δεν έμοιαζε να κάνει κάτι σημαντικό πέρσι) συνδέεται άμεσα με το κεντρικό plot.

Βέβαια, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Peyton αναλαμβάνει φέτος την περσινή σταυροφορία του Major και πως ο Major μπαίνει στα παπούτσια της γεμάτης μυστικά, Olivia. Αλλά ακόμη κι αν μιλάμε για μια απλή αντιστροφή ρόλων, αυτή γίνεται με σαφώς περισσότερο συναίσθημα και characterization φέτος. Και αυτό γίνεται τόσο εμφανές σε αυτό το επεισόδιο, κατά το οποίο το δευτερεύον cast πήρε με τη βία τη θέση που του ανήκει σε ένα εκτεταμένο plot: ο εξαναγκασμένος να δολοφονεί, Major, η στοργική και έξω από τα νερά της, Peyton, και ο αδίστακτος καπιταλιστής Vaughn Du Clark, έλαμψαν ως χαρακτήρες – σε ένα επεισόδιο, μάλιστα, που προοριζόταν να εντείνει τα συναισθήματα της πρωταγωνίστριας, χάρη στο νέο χαρακτήρα της.