Arrow S04E02

The Candidate
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS04E02 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Keto Shimizu DirectorJohn Behring CastStephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Paul Blackthorne, Willa Holland NetworkThe CW

Η Star City παραμένει μια ακυβέρνητη πολιτεία για έναν πολύ απλό λόγο: Όποιος τολμήσει να κάτσει στην καρέκλα του δημάρχου, μειώνει το προσδόκιμο ζωής του κατά πολύ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η καλή φίλη της Moira Queen, Jessica Danforth, αποφασίζει να προτάξει το στήθος της – με την καλή έννοια – και βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία της, της επιτίθενται. Ποιός κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση; Ο Anarky, με το ηλεκτροφόρο ραβδάκι του και τις σαδιστικές τάσεις του. Ας τον καλωσορίσουμε όλοι στο κόσμο της τηλεοπτικής αυτής σειράς, γιατί θα τον ξαναδούμε στα σίγουρα.

Ας καλωσορίσουμε, επίσης, την πεινασμένη για αίμα Thea, την corporate Felicity, την θλιμμένη Laurel, και last but not least, το sidekick της Felicity. Εντάξει, η Felicity είναι αγαπημένος χαρακτήρας στη σειρά, αλλά δεν είναι λίγο υπερβολή να έχει ένα sidekick το δικό του sidekick; Θα κάνω λίγη ακόμη υπομονή για αυτή τη σειρά, γιατί εξακολουθώ να βρίσκω κάτι που μου αρέσει. Κατά βάθος.