Arrow S04E03

Restoration
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS04E03 WritersMarc Guggenheim, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Wendy Mericle, Speed Weed DirectorWendey Stanzler CastStephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Paul Blackthorne, Willa Holland NetworkThe CW

Η καινούρια στολή του Diggle είναι αστεία. Αυτή η μάσκα είναι αστεία. Και αυτό δε μπορεί να αλλάξει. Επίσης, τα ερωτικά καυγαδάκια του Diggle με τον Oliver με κούρασαν και ευτυχώς αυτό είναι κάτι που κατάλαβαν και οι σεναριογράφοι.

Το επεισόδιο χωρίζεται στα δυό. Από τη μία παρακολουθούμε το αρχικό τρίο της σειράς (Oliver, Diggle, Felicity) να θυμάται τα παλιά και να δουλεύει και πάλι μαζί. Τι ωραίες, αγαπημένες στιγμές της OTA (Original Team Arrow)! Ο σκοπός κοινός, να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τα Ghosts και από το θάνατο του αδερφού του Diggle. Και να τα βάλουν με έναν meta-human από τη Central City με ωραία cool δύναμη: tattoos-τραπουλόχαρτα που ξεκολλάνε από το σώμα του και μετατρέπονται σε φονικά όπλα. Οι σεναριογράφοι τολμούν ένα καλό Gambit… ουπς, με συγχωρείτε… gamble, ήθελα να πω.

Από την άλλη, πάμε ένα ταξιδάκι στη Nanda Parbat, μιας και οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει το Star City – Nanda Parbat, Πατήσια – Παγκράτι. Η Laurel και η Thea πάνε εκεί για να αναζητήσουν η κάθε μία τη λύση που θέλει. Η Thea να μάθει την αλήθεια για την επίδραση του Lazarus Pit στην ίδια, και η Laurel να αναστήσει την αδερφή της. Που σημαίνει ότι όχι μόνο πετάχτηκαν στη Nanda Parbat, έδρα της πιο επικίνδυνης οργάνωσης δολοφόνων στον κόσμο, αλλά το έκαναν αυτό κουβαλώντας ένα φέρετρο. Μάλιστα…