All-New All-Different Marvel Point One #1

Samples! We've got samples!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

All-New All-Different Marvel Point One #1

WritersAl Ewing, Charles Soule, , Gerry Conway, Marc GuggenheimArtistsPaco Medina, Stefano Caselli, Filipe Andrade, Mike Perkins, Ron Garney, German PeraltaPublisherMarvel Comics

To ALL-NEW ALL-DIFFERENT MARVEL POINT ΟΝΕ περιέχει δείγματα από τις δουλειές των creative teams σε επερχόμενους τίτλους, που θα κυκλοφορήσουν στο πλαίσιο του τρέχοντος relaunch της Marvel. Αυτά τα δείγματα αποτελούν πέντε μικρές ιστορίες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους, μέσα από τις αφηγήσεις του Maestro (του μελλοντικού Hulk, δηλαδή) και του Collector, οι οποίοι διαλέγουν μονομάχους για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στη σειρά CONTEST OF CHAMPIONS. Τα δείγματα αυτά λειτουργούν ως previews για τις σειρές DAREDEVIL, ALL-NEW INHUMANS, CARNAGE, ROCKET RACCOON AND GROOT, και AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

Σεναριακά, ενδιαφέρον έχει μόνο η οκτασέλιδη ιστορία του Daredevil, όπου o Charles Soule δημιουργεί ένα μικρό origin για τον μελλοντικό sidekick του τυφλού μασκοφόρου, και κλώνο του Gambit, με τον Ron Garney να συνδυάζει επιδεικτικά σκιές, ψυχρά χρώματα και ένα έντονο κόκκινο, για να προσδώσει το σκοτεινό ύφος που απαιτεί ο τίτλος. Οι υπόλοιπες ιστορίες δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά teaser για τις μελλοντικές σειρές, με τους συγγραφείς να αρκούνται σε απλή παράθεση περιπετειών, χωρίς να προσφέρουν κάτι στην εξέλιξη των χαρακτήρων.

Λογικά, οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν, θα είναι ποιοτικά ανώτεροι από τα δείγματα που εμφανίζονται σε αυτό το τεύχος, αλλά ακόμη και έτσι, το MARVEL POINT ONE μοιάζει να αποτυγχάνει στο να προσελκύσει αναγνώστες στις περισσότερες από αυτές τις νέες σειρές.