Gotham S02E06

By Fire
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS02E06 WriterRebecca Perry Cutter DirectorT.J. Scott CastBen McKenzie, Donal Logue, Morena Baccarin, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, David Mazouz NetworkFox

Το 6ο επεισόδιο της σεζόν ρίχνει λίγο τις ταχύτητες και το σασπένς, και κάνει ένα ξεκαθάρισμα – λογαριασμών, χαρακτήρων και storylines. Το επεισόδιο είναι σαφώς character based και ολίγον αργό στην ανάπτυξή του. Η μικρή Bridgit (a.k.a. Firefly) βλέπει το άστρο της να ανατέλλει και να δύει πριν προλάβεις να πεις “Μπουμ!”, την ίδια στιγμή που η Selina Kyle δείχνει έναν αναπάντεχο ευάλωτο χαρακτήρα (αμέσως μετά από μία εντυπωσιακή ληστεία that is).

O Bruce Wayne κάνει παρέα με την οικογένεια τρελών που θέλουν να τον οδηγήσουν στην καταστροφή του, την ίδια οικογένεια που κρατάει όμηρο τη μητέρα του Penguin. Χαμός σου λέω. Μιας και έγραψα για τρελούς, έχουμε και κάτι που ίσως θα μπορούσε να είναι το origin story του Riddler (E. Nygma).

All in all, ένα επεισόδιο με πολλά closures, πολλά dis-closures (είδατε τι έκανα, ε;), λίγη δράση και πολλούς τρελούς. Το πιο μέτριο μέχρι στιγμής στη σεζον, κατά την ταπεινή άποψη του συντάκτη.