Spider-Man 2099 #1

Spider-Man of the future... NOT!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man 2099 #1

WriterPeter DavidArtistWill SlineyPublisherMarvel Comics

Αν ο τίτλος SPIDER-MAN 2099 σας κάνει να αδημονείτε να διαβάσετε τις περιπέτειες ενός Spider-Man στο μέλλον, τότε μπράβο, χάσατε! Πρώτον, ο Miguel O’ Hara βρίσκεται (από το προηγούμενο volume του τίτλου) εγκλωβισμένος στο παρόν, μετά από μια προσπάθεια να προλάβει μια χρονική ανωμαλία. Δεύτερον, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Marvel Universe, έχει παραιτηθεί από το ρόλο του Spider-Man. Άρα, μηδέν στα δύο.

Τί κάνει, λοιπόν, στη ζωή του ένας πρώην Spider-Man; Είναι επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης στις Parker Industries, ζει τον έρωτά του με την Tempest και συμμετέχει σε τηλεοπτικά reality, ελπίζοντας να γίνει ο επόμενος Ninja USA. Πολύ συναρπαστικά όλα αυτά, ε;

Το τεύχος είναι καλογραμμένο (παλιά του τέχνη κόσκινο, του Peter David), αν και δεν μπορώ άλλο τους εξυπνακισμούς, που έχουν γίνει καθεστώς στη Marvel, ενώ και το artwork δεν υστερεί. Μολαταύτα, το SPIDER-MAN 2099 #1 δε μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον να διαβάσω το επόμενο τεύχος. Ψάξτε για κάτι άλλο.