Gotham S02E08

Tonight's The Night
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Gotham

Season/EpisodeS02E08 WriterJim Barnes DirectorJeffrey Hunt CastBen McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Erin Richards NetworkFox

Μετά την εκλογή του Theo Galavan ως δημάρχου της Gotham, το σκοτεινό σχέδιο φαίνεται να πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του. Την ίδια στιγμή που εξαπολύει το μεγάλο του όπλο, την Barbara ενάντια στον Jim Gordon, προσπαθεί να τυλίξει τον – εντελώς μπούφο – νεαρό Bruce Wayne και να του πάρει την εταιρεία. Ευτυχώς, ο νεαρός δισεκατομμυριούχος, δευτερόλεπτα πριν την καταστροφή, δείχνει την απαραίτητη ωριμότητα. Από την άλλη, η τρέλα της Barbara δίνεται άψογα, με την απαιτούμενη θεατρική υπερβολή, και η Erin Richards (Barbara Kean) κάνει την ερμηνεία της χρονιάς.

Η σκηνή της εκκλησίας, αν ήταν λιιίγο πιο καλογυρισμένη και ακόμα πιο θεατρική, θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται σε μια ταινία του Tim Burton. Τέλος, έχουμε και την εξέλιξη του Nygma (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά). Η διπολική συμπεριφορά μας έχει οριστικά αποχαιρετήσει και πλέον αρχίζουμε να γνωρίζουμε την εφευρετικότητα και την αποφασιστικότητα που θα χαρακτηρίσουν στο μέλλον τον αδίστακτό Riddler.