Τα Mid-Season Φινάλε Για Flash & Arrow

Αμέσως μετά το πολυαναμενόμενο crossover!

Όπως διαβάσαμε σε σχετικά άρθρα στο CBR, οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια των THE FLASH και ARROW, πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων, θα είναι καταιγιστικές!

(Εννοείται πως ακολουθούν κάποια minor ή major spoilers, οπότε διαβάστε παρακάτω μόνο αν δεν σας ενοχλούν οι αποκαλύψεις.)

Στο THE FLASH, εκτός από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Trickster (και φυσικά, του τεράστιου Mark Hamill, που τον υποδύεται), ο οποίος αποδρά από τη φυλακή παρέα με τον Captain Cold (Wentworth Miller) χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Weather Wizard (Liam McIntyre), έχουμε και τη συνάντηση της Iris West (Candice Patton) και του πατέρα της Joe (Jesse L. Martin), με τον χαμένο γιό του δεύτερου, Wally (Keiynan Lonsdale), ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στο ARROW, ο Oliver (Stephen Amell) αποφασίζει να έρθει σε “head on” σύγκρουση με την H.I.V.E., μετά την τελευταία επίθεση της στην Starling City, σε μια κίνηση που ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραία, καθώς η εκδίκηση του αφεντικού της τρομοκρατικής οργάνωσης, Damien Darhk (Neal McDonough), θα είναι σκληρή και αμείλικτη.

Τα mid-season finale επεισόδια των δύο fan favorite σειρών θα προβληθούν από το The CW, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το two-part crossover επεισόδιο, που θα αποτελέσει prequel της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του τηλεοπτικου DC Universe, LEGENDS OF TOMORROW.