Saints #2

Άγιοι και ιστορία συνεχίζουν να προχωρούν αργά...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Saints #2

WriterSean LewisArtistBenjamin MackeyPublisherImage Comics

Βρισκόμαστε στο δεύτερο τεύχος ενός comic που, αντί για υπερήρωες, πρωταγωνιστές είναι οι μετενσαρκώσεις αγίων. Ο Saint Blaise – healer of throats – ένας μαστουρωμένος μεταλλάς, ο Saint Sebastian – martyred in a hail of arrows – ένας δίμετρος μακρυμάλλης με ροζ πουκάμισο και η Saint Lucy – visions beyond the mortal plane – μία θρησκόληπτη κοπέλα με κεριά στα μαλλιά.

Αυτό το τρελό παρεάκι, θέλοντας να μάθει γιατί είναι ξεχωριστοί και κατέληξαν όλοι μαζί, θα ταξιδέψει στην Αμερική (πού αλλού γίνονται αυτά;!), ψάχνοντας άλλους όμοιούς τους. Προσωπικά, πιστεύω πως η ιστορία οδεύει προς την εμφάνιση του αντίχριστου και τελικά, προς την δευτέρα παρουσία. Πάντως, μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά. Πριν λίγο βρήκαν έναν ακόμη δικό τους.

Δεν τον γνωρίζω, αλλά φαίνεται αρκετά cool τυπάκι. Συνδυάζει τηλεπάθεια και μουσική με πέτρες, πρέπει όμως να περιμένουμε την συνέχεια για να δούμε για τι είναι ικανός.

Τελικά, η ιστορία από το πρώτο τεύχος δεν προχώρησε πολύ και πάει λίγο αργά. Οι χαρακτήρες βρίσκονται ακόμα σε σύγχυση και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Βέβαια, το μόνο που γνωρίζουν με σιγουριά είναι πως πρέπει να πάνε προς την Arizona – όχι το τσάι, την πολιτεία.