Ένα Animation Από Τον Edgar Wright

Ο τρελαμένος Βρετανός σκηνοθέτης επιστρέφει

Μας χάρισε μια κωμική τριλογία, το λεγόμενο CORNETTO TRILOGY που σατίρισε ανελέητα τις ταινίες δράσης, τις ταινίες τρόμου και τις ταινίες με εξωγήινους. Έπειτα, δημιούργησε μία από τις πιο θεότρελες μεταφορές comic στο πανί, με το SCOTT PILGRIMM VS THE WORLD. Τέλος, πέρσι τα βρόντηξε όλα και παράτησε στη μέση την παραγωγή του ANT-MAN της Μarvel, λόγω ”δημιουργικών διαφορών”. Ο σαραντάρης Άγγλος σκηνοθέτης Edgar Wright έχει καταφέρει να κάνει φοβερό όνομα στο Hollywood, μιας και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς, αλλά και πιο περιζήτητους δημιουργούς, στον κόσμο του ακριβού κινηματογράφου.

Σήμερα, και ενώ ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης δουλεύει για να μεταφέρει το FORTUNATELY, THE MILK του Neil Gaiman στην οθόνη, η Dreamworks Animation του ανέθεσε μια ολοκαίνουργια δουλειά: το πρώτο του cartoon!

Ένα παλιότερο project της εταιρείας που ασχολείται, όπως φαίνεται, με ”τον κόσμο των σκιών” – και το οποίο έπεσε σε development hell χρόνια πριν – πρόκειται να βρει νέα ζωή στα χέρια του πολυμήχανου Βρετανού με το ιδιαίτερο οπτικό χιούμορ – ωστόσο, λίγα ξέρουμε για το πότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ταινία. Η αλήθεια είναι πως, αν και η δουλειά του Wright δεν είναι για όλους, ένα animation δίνει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη του προσωπικού του στιλ, ενός στιλ που έχει κερδίσει την έγκριση των μελετητών του κινηματογράφου και των εκκεντρικών σινεφίλ. Για να δούμε.