Rumble #8

Πού να βρεις ηρεμία την ημέρα του Halloween;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rumble #8

WritersJohn Arcudi, James HarrenArtistDave StewartPublisherImage Comics

Την ημέρα του Halloween, ενώ παιδάκια γυρνάνε μασκαρεμένα στην απειλητική γειτονιά του Bobby, ο ίδιος και οι φίλοι του περνούν την πιο ανθρώπινη, βαρετή και εξαντλητική μέρα τους. Το bar είναι ασφυκτικά γεμάτο από κιτς διακοσμητικά και από κόσμο που διασκεδάζει, πιστεύοντας ακόμη ότι τα τέρατα δεν είναι αληθινά. Ο Del ζει το δικό του δράμα στο συνεργείο όπου εργάζεται γιατί, μη συνειδητοποιώντας πόσο cool είναι, οι συνάδερφοί του τον κοροϊδεύουν. Το μόνο που θέλουν και οι δύο είναι λίγη ηρεμία.

Όταν η ώρα της λύτρωσης έρχεται για τον Bobby και το bar κλείνει, αλλά συναντά δύο παιδάκια, τα οποία υποθέτει πως έχουν χαθεί. Σαν καλός Σαμαρείτης που είναι, προσπαθεί να τα γυρίσει στη μαμά τους, χωρίς καμία βοήθεια από τα ίδια, τα οποία αρνούνται και να μιλήσουν ακόμη. Ύποπτο; Όχι βέβαια!

Το artwork του RUMBLE #8 είναι τόσο όμορφο όσο περιμένει κανείς με βάση τον πρότερο βίο του Stewart και η ιστορία τόσο ελαφριά, απολαυστική, αλλά και gore, όσο μας έχει κακομάθει ο Arcudi. Αν δεν διαβάζετε ακόμη το RUMBLE, χάνετε!