The Flash S02E07

Gorilla Warfare
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E07 WritersGreg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg DirectorDermott Downs CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin NetworkThe CW

Εντάξει, δεν περίμενε κανείς ο Flash να μη νιώθει για πολύ καιρό τα πόδια του, μετά το ξύλο και το ρεζιλίκι που του επεφύλασσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Zoom, αλλά το επεισόδιο αυτό άφησε τον Barry Allen για μεγάλο διάστημα στο αναπηρικό καροτσάκι και έδωσε σε έναν άλλο χαρακτήρα την ευκαιρία να λάμψει: στον Harrison Wells, ο οποίος δε δίστασε ακόμη και να φορέσει τη στολή του Reverse Flash!

Ωραίο fan service, αλλά το επεισόδιο αυτό επεφύλασσε πολλά περισσότερα σε αυτόν τον τομέα. Γιατί, όχι μόνον επέστρεψε ο Gorilla Grodd, αλλά είχαμε και την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τη Hawkgirl και την Gorilla City της Earth 2! Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Barry να στέκεται στα παρασκήνια μιας αποστολής, χρησιμοποιώντας (με την ίδια επιτυχία) το μυαλό του. Και αυτό είναι πάντα μια καλοδεχούμενη αλλαγή.

Καλοδεχούμενη ήταν και η… νηφάλια εμφάνιση του πατέρα του Barry, η οποία δεν ενέπνευσε ιδιαίτερα μελό διαλόγους, αλλά και οι προσεκτικές ματιές στην ερωτική ζωή, όχι μόνο του Barry (ξεκόλλα, παιδάκι μου, από την ξενέρωτη Iris – ψηφίζουμε Patty), αλλά και του Cisco, ο οποίος έκανε υπερήφανους τους απανταχού nerds!