Star-Lord #1

To origin του Peter Quill
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Star-Lord #1

WriterSam HumphriesArtistJavier GarronPublisherMarvel Comics

O Star-Lord είναι ένας αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρας με μία αρκετά cool μάσκα. Τον έχουμε δει να σώζει τον κόσμο μαζί με τους Guardians Of The Galaxy, αλλά πώς ξεκίνησαν όλα αυτά; Μα, φυσικά, με τη δολοφονία της μητέρας του μπροστά στα μάτια του! Harsh but true. Οι δολοφόνοι της είναι εξωγήινοι κι έτσι βάζει στόχο να γίνει αστροναύτης και να τους βρει.

Λίγα χρόνια μετά, είναι κοντά στον στόχο του (σχετικά). Είναι μηχανικός στη NASA και τρώει όλο του το χρόνο σε ένα flight simulator. Όχι για πολύ, όμως. Στο πρώτο τεύχος θα δούμε τον 18χρονο Peter Quill να παίρνει την ζωή στα χέρια του. Ακόμη κι αν δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει (και τον κυνηγούν οι καλύτεροι πιλότοι της NASA).

Το τεύχος έχει ωραία ροή, όμορφο artwork και φαίνεται πως θα χτίσει το origin του χαρακτήρα. Προσωπικά, είναι κάτι που θα ήθελα να διαβάσω! Προσεχώς: στο επόμενο τεύχος έχει Yondu!