Sunflower #1

Μυστήριο, παράνοια και ανάπτυξη χαρακτήρων!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Sunflower #1

WritersMark Mallouk, Andi EwingtonArtistLee CarterPublisher451 Media

Ο άντρας και η κόρη της CJ θεωρούνται νεκροί, αφού τους χτύπησε στη μέση του δρόμου ένας τύπος, ονόματι Rush Bridges. Δέκα χρόνια μετά, λαμβάνει μια καρτ-ποστάλ από την πόλη Blythe, που περιέχει μόνο μία λέξη: “Sunflower”.

Ηλιοτρόπιο. Το χαϊδευτικό όνομα της κόρης της και μάλιστα γραμμένο με το γραφικό της χαρακτήρα. Η CJ πείθεται αμέσως ότι, με κάποιο τρόπο, η κόρη της είναι ζωντανή και πάει στη Blythe να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί ανακαλύπτει ότι η αναφορά του ονόματος “Rush Bridges” είναι κάτι σαν γρουσουζιά (πως λέμε “Keyser Söze”;) και όλοι της λένε να παρατήσει την αναζήτησή της. Το πρώτο τεύχος τελειώνει, όταν βρίσκει μια πηγή πληροφοριών στο πρόσωπο του σερίφη που παραιτήθηκε, όταν η υπόθεσή της μπήκε στο αρχείο.

Μυστήριο και παράνοια σε μια σειρά που φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον στην ανάπτυξη των χαρακτήρων της. Γραμμένο από τους Mark Mallouk και Andi Ewington, με εξαιρετικό, ατμοσφαιρικότατο σχέδιο από τον Lee Carter.