Digimon Adventure Tri

Reunion
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Digimon Adventure Tri

Season/EpisodeReunion WriterYuuko Kakihara DirectorKeitaro Motonaga CastChika Sakamoto, Hitomi Yoshida NetworkCrunchyroll

Με μια διάθεση νοσταλγίας, υποδεχτήκαμε τα πρώτα επεισόδια που αποτελούν την πρώτη ταινία – ονομαζόμενη REUNION – της σειράς DIGIMON ADVENTURE TRI, come back του DIGIMON, που έχει συντροφεύσει εκατοντάδες παιδιά κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. Η ιστορία μας μεταφέρει σε έναν παράλληλο ψηφιακό κόσμο, όπου κυριαρχούν ψηφιακές οντότητες, τα λεγόμενα Digimon, τα οποία, μαζί με μια ομάδα παιδιών – συνδετικό κρίκο με τον έξω πραγματικό κόσμο – καλούνται να παλέψουν ενάντια στο κακό.

Τώρα πλέον, οι ήρωες έχουν μεγαλώσει, αλλά το ευχάριστο είναι ότι βλέπουμε μέσα από τα μάτια τους, τις κινήσεις τους και τον χαρακτήρα τους ότι δεν έχουν χάσει αυτή τη σπίθα που τους ένωνε τόσο καιρό, τη φιλία τους και τον κοινό τους σκοπό. Το animation είναι πιο λαμπερό και σύγχρονο, αλλά εξίσου λεπτομερές με το παλιό. Η ιστορία έχει αρκετή δράση, ενώ εισάγει και νέους χαρακτήρες, αλλά παραμένουν αρκετά τα ερωτηματικά γύρω από τη φύση του εχθρού που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Στο επόμενο μέρος της σειράς θα λυθούν πολλές απορίες. Ευτυχώς, θα έχουμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε και πάλι τα παιδιά που μεγάλωσαν, όπως και αυτό που βρίσκεται μέσα μας, 15 χρόνια μετά.