Παιχνίδι Batman Από Την TellTale

Φέρνει ενθουσιασμό στους fans των παιχνιδιών της

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και γαργαλιστικά νέα της εβδομάδας είναι η ανακοίνωση της TellTale Games πως ετοιμάζει βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη της Gotham. Η δημοφιλής εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε το teaser του παιχνιδιού και ανακοίνωσε πως ”ο παίκτης θα αναλαμβάνει το ρόλο του Bruce Wayne και θα ζει την πραγματική φύση της διπλής ζωής του.”

Η TellTale δεν είναι καινούργια στις μεταφορές comics στην οθόνη του υπολογιστή. Πέρα από την μεταφορά του THE WALKING DEAD, που της πρόσφερε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία το 2012, η TellTale είναι υπεύθυνη για το THE WOLF AMONG US, το προσωπικά αγαπημένο και φοβερά ατμοσφαιρικό spinoff του FABLES, αλλά και μια σχετικά άγνωστη μεταφορά των δύο πρώτων βιβλίων του BONE! Όσον αφορά στο πού λαμβάνουν χώρα οι ιστορίες της, η TellTale επιλέγει να καταπιάνεται με τις πιο απρόσμενες γωνιές της pop κουλτούρας: από γνωστά franchises βιντεοπαιχνιδιών (BORDERLANDS, MINECRAFT) μέχρι κλασικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες (GAME OF THRONES, BACK TO THE FUTURE), το πολυμήχανο στούντιο μας έχει προσφέρει περιπέτειες σε ένα σωρό ενδιαφέροντα σύμπαντα και οι παραγωγές της χαίρουν πάντοτε εξαιρετικών κριτικών. Το στούντιο ειδικεύεται στα adventure games που εξελίσσονται σαν κινηματογραφικές ταινίες, με εξαιρετικά visuals και μεγάλη έμφαση στις ερμηνείες και τους διαλόγους, που καταλαμβάνουν και το μεγαλύτερο μέρος του gameplay. Ο παίκτης καλείται να λύσει μυστήρια, να αλληλεπιδράσει με χαρακτήρες και να έρθει αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα, τα οποία τον οδηγούν σε ένα από τα αναρίθμητα endings της ιστορίας. Τα παιχνίδια της κυκλοφορούν σε επεισόδια και ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρα και την αισθητική τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, οι απανταχού fans των υπερηρώων (και των βιντεοπαιχνιδιών) έχουν κάθε δικαίωμα να ενθουσιάζονται για το επερχόμενο project. Τώρα που η εξαιρετική action σειρά ARΚΗΑΜ της Rocksteady έφτασε στο τέλος της, μπορούμε να αδημονούμε για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία Batman από την TellTale – μια εμπειρία πιο ψυχολογική, πιο εγκεφαλική. Και αν το παιχνίδι έχει έστω και λίγη από την noir μαγεία του THE WOLF AMONG US, τότε τα αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά.