The Flash S02E08

Legends Of Today
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E08 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Aaron Helbing, Todd Helbing, Geoff Johns DirectorRalph Hemecker CastGrant Gustin, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Danielle Panabaker, Stephen Amell NetworkThe CW

Το crossover μεταξύ των σειρών The Flash και Arrow είναι ένας αναπόφευκτος ετήσιος θεσμός, όπως αποδεικνύεται από αυτό εδώ το επεισόδιο, που αποτελεί το πρώτο μέρος για φέτος. Και τι επεισόδιο!

Η εκπληκτική χημεία μεταξύ, όχι μόνο των πρωταγωνιστών των δύο σειρών, αλλά και σύσσωμων των δύο cast στο σύνολό τους, με τις ατάκες να διαδέχονται η μια την άλλη, δημιουργούν ένα διασκεδαστικά απολαυστικό 45λεπτο, που δε με άφησε να πάρω ανάσα. Επίσης, η πλοκή είναι και αυτή βαρυφορτωμένη, αφού εδώ έχουμε την παρουσίαση του Hawkman/Carter Hall (τι κόπανος!), του Vandal Savage, καθώς και εισαγωγή σε όλο το μύθο που ακολουθεί τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Εδώ είναι που μπαίνουν και τα θεμέλια για το επερχόμενο LEGENDS OF TOMORROW που, από όσο γνωρίζω, θα περιστρέφεται και γύρω από αυτούς.

Τα γεγονότα κινούνται τόσο γρήγορα, που ίσως κάποιοι παραλογισμοί του σεναρίου να περνάνε απαρατήρητοι, ακόμα και όταν αυτοί βγάζουν μάτια. Αυτό όμως, δε με εμπόδισε να γελάσω και να κάτσω άνετα βαθιά μέσα στον καναπέ, παρακολουθώντας ένα κλασικό superhero έπος.