Χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar

20 Δεκεμβρίου Στο Impact Hub Athens

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το Comicdom αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει με ένα ακόμη Comicdom Bazaar! Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι φίλοι των comics έχουν και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουν έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Μη φοβηθείτε ούτε κρύα ούτε βροχές, καθώς το Bazaar θα γίνει στον όμορφο και φιλόξενο εσωτερικό χώρο του Impact Hub, στον πρώτο όροφο. Ενώ για όποιους νιώσουν μια λιγούρα γύρω στο μεσημεράκι, το αγαπημένο μας e-Food έχει φροντίσει για σας!

Οπότε, οπλιστείτε με καλή διάθεση και ελάτε να ψωνίσετε για σας αλλά και για όποιους φίλους σας πιστεύετε ότι θα εκτιμήσουν για χριστουγεννιάτικο δώρο ένα comic (let’s face it, αν δεν το εκτιμήσουν, δεν αξίζουν να συγκαταλέγονται στους φίλους σας – τουλάχιστον όχι στους στενούς)!

bazaar_december_2015_2new_web

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος (και πάντα υπάρχουν κάποιοι πωλητές που επιστρέφουν), οπότε θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, η αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Comics για (σχεδόν) όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Impact Hub Athens, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, με πολλά comics και χριστουγεννιάτικη διάθεση! Μη λείψει κανείς!

Facebook Event

impact_hub_map_1