Top 100 Film & TV Adaptations

Η Αντίστροφη Μέτρηση Ξεκινά στο Comicdom.gr

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, η συντακτική ομάδα του Comicdom.gr σας έχει ετοιμάσει ένα ακόμη αφιέρωμα. Ένα Top 100 με τις καλύτερες live action μεταφορές comics στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, με αφορμή τη μεγάλη απήχηση που έχουν τα τελευταία χρόνια.

“Μα δεν το έχω ξαναδεί το έργο (pun intended);”, θα αναρωτηθείτε. Ναι, προηγήθηκε ένα παρόμοιο Top 20 το 2010. Εκείνη τη μακρινή εποχή, όμως, (όπως μαρτυρά και ο μικρός αριθμός των επιλογών) οι ταινίες βασισμένες σε comics ήταν ελάχιστες και η παρουσία των χάρτινων ηρώων στις τηλεοπτικές οθόνες σχεδόν αδιανόητη! Από τότε, όμως, οι αναγνώστες των comics είδαν δεκάδες ήρωες να παίρνουν σάρκα και οστά σε πανάκριβες παραγωγές, προορισμένες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Και όλες αυτές τις νέες ταινίες έρχεται να καλύψει το νέο Top 100 Film & TV Adaptations, το οποίο ξεκινά αυτό το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου. Κάθε ημέρα, έως και στις 20 Δεκεμβρίου, θα σας παρουσιάζουμε, σε αντίστροφη μέτρηση, και μια δεκάδα του Top 100. Στις 21 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουμε να σας παρουσιάζουμε ξεχωριστά τις 10 κορυφαίες μεταφορές και την τελευταία ημέρα του 2015 θα έρθει η ώρα για την καλύτερη μεταφορά comic στην οθόνη – θα είναι στη μεγάλη ή στη μικρή;

Μείνετε συντονισμένοι, όσο το νέο αφιέρωμα του Comicdom.gr φτάνει στην κορύφωσή του!

Και μόλις ολοκληρωθεί το φετινό Top 100 μας, θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο μέλλον. Ταινίες και τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε comic αναμένονται με τη σέσουλα και τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια! Για το λόγο αυτό, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του Comicdom.gr θα επιλέξουν στις 2 Ιανουαρίου του 2016 μια από τις επερχόμενες μεταφορές – αυτή για την οποία ανυπομονούν περισσότερο – και θα δικαιολογήσουν την ανυπομονησία τους.